Huwelijk felicitatie humor

Op de grote dag van de bruiloft is iedereen vaak ontzettend gespannen. Voor de bruid en de bruidegom is het de belangrijkste dag van hun leven en er mag werkelijk niets mislopen. Het is dan ook niet zo gek bedacht om de spanning van de gebeurtenis wat te doorbreken met een streepje humor. Hoe feliciteer je mensen met hun huwelijk zonder te vervallen in een saaie, droge tekst? Hoe breng krijg je de lachers op jouw hand? Hieronder vind je leuke en grappige felicitaties die vast en zeker op de lachspieren van het bruidspaar zullen werken. Kom hieronder enkele leuke huwelijksfelicitaties met humor tegen. Ook heb je de mogelijkheid om een prachtig cadeau te kopen als felicitatie voor een huwelijk.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Huwelijk

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Huwelijk felicitaties met humor & grappig

Felicitaties huwelijk humor.

 • Het huwelijk is een relatie waarin er eentje altijd gelijk heeft en de andere de man is.
 • Met elkaar trouwen is een zaak van geven en nemen. De man die geeft en de vrouw die neemt.
 • Een getrouwde man die weet perfect waarom ze aan orkanen vrouwennamen geven. 7
 • Liefde? Iedereen weet dat het blind maakt. Gelukkig gaan je ogen bij het huwelijk wel open!
 • Als man is het een slecht idee om te lachen met de keuzes van jouw vrouw: je bent er namelijk zelf eentje van.
 • Na elkaars harten te hebben gestolen zullen jullie officieel van jullie vrijheid beroofd
  worden. Publiekelijk terechtgesteld en levenslang veroordeeld. Veel succes en geluk in dit geketende leven waarin jullie nog lang op elkaar zullen moeten zien!
Huwelijk felicitatie humor
(Bron: Greetz)

Meer huwelijkswensen om te feliciteren

 • Niet op voorraad, uitverkocht, uit stock… jullie hebben samen voor een ontzettend grote economische crisis op de liefdesmarkt gezorgd! Begin dan ook maar snel met van elkaar genieten!
 • Het huwelijk is een beetje zoals kauwgom onder de schoenen, kerstkilo’s en de slechtste der gewoontes: je komt er zo goed als nooit meer vanaf. Ik gun het jullie alvast van harte! Veel geluk en succes samen.
 • Eindelijk zijn jullie gestrikt en beteugeld. De markt ligt weer open voor de rest! Jarenlang hebben jullie de harten van de knapste exemplaren van ons mensenras voor onze neus gestolen. Gelukkig hebben jullie elkaar nu eindelijk gevonden: waarvoor dank. Veel geluk!
 • Het huwelijk is een zaak van ringen: verlovingsringen, trouwringen en ontberingen! Zo lang jullie het samen maar kunnen verdragen!

Meer spreuken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *