Nieuwjaarswensen 2021

Het is bijna zover!
Het is weer bijna zover. Het is weer bijna tijd dat we het oude jaar achter ons moeten laten, en het nieuwe jaar toelaten. We kunnen opnieuw bijna gaan vieren. Hier horen natuurlijk ook onze mooiste nieuwjaarswensen bij voor 2021. De kinderen kunnen dit doen aan de hand van hun nieuwjaarsbrieven. De personen die al iets ouder zijn, kunnen natuurlijk ook hun nieuwjaarswensen doorgeven aan anderen. Dit kan onder andere door deze te verspreiden op social media, via sms, gewoon mondeling, door te bellen… Kortom, er bestaat niet zoiets als 1 juiste manier. Elke manier is goed! Kom hieronder meer te weten over nieuwjaarswensen voor 2021.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Tekst

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Nieuwjaarswensen 2021:

Waarom zou je dit doen? Is dit niet kinderachtig?

Je nieuwjaarswensen overbrengen naar andere mensen is absoluut niet kinderachtig! Bedenk maar eens welk effect het voor jou zou kunnen hebben wanneer je geen wensen meer krijgt van anderen. Zou je je ook niet verlaten of vergeten voelen? Dit geldt ook voor andere mensen natuurlijk. Je mag dan misschien geen 7 jaar oud meer zijn, dit betekent niet dat je geen nieuwjaarswensen meer mag geven aan je familieleden. Dit kan al dan niet onder het mom van een nieuwjaarsbrief, maar mag uiteraard ook op een andere manier gebeuren.

Enkele voorbeelden van nieuwjaarswensen voor 2021

  • Ik wil je graag vertellen dat 2020 nu gedaan is, en dat ik het misschien wel wat mis. Maar 2021 staat al op de deur te kloppen en ik weet, ook dit jaar zijn we niet te stoppen! Gelukkig 2021!
  • We hebben zoveel meegemaakt het afgelopen jaar, maar een jaar extra met jou aan mijn zij? Daartegen heb ik geen bezwaar!
  • Ik wens je het allerbeste voor het nieuwe jaar, samen slaan we ons er wel door!
  • Een spetterend 2021 gewenst!
Huwelijkswensen 2021

(Bron: Greetz)

Enzovoort.

Wil je toch graag een andere spreuk?
Misschien vind je voorgaande spreuken maar niets, dat is geen probleem. Je kan je eigen persoonlijke spreuken ook gebruiken natuurlijk. Dit maakt het veel persoonlijker voor de ontvanger van je wensen. Heb je toch niet zoveel inspiratie? Ook dit is geen probleem. Op het internet zijn tal van verschillende spreuken te vinden die je zou kunnen gebruiken indien je dit wenst. Je kan natuurlijk ook bestaande spreuken een beetje bewerken, zodat je een basis hebt, maar toch ook een persoonlijke spreuk hebt voor je dierbaren in je omgeving. Veel succes.

Meer spreuken en wijsheden:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.