Nieuwjaarswensen 2023

Voor je het weet is er weer een jaar voorbij. Veel mensen gebruiken ieder jaar dezelfde woorden om iemand een gelukkig nieuw jaar te wensen. In dit artikel laten wij een aantal alternatieve wensen en citaten zien die je zou kunnen gebruiken wanneer je iemand een mailtje of een kaartje stuurt om hem of haar een prettig 2023 te wensen. Bekijk hieronder enkele mooie nieuwjaarswensen 2023, ook heb je de mogelijkheid om zelf een mooie nieuwjaarswens toe te voegen aan deze pagina en kan je een mooi nieuwjaarscadeau kopen. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie wens en wens iemand een gelukkig nieuwjaar toe!

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Tekst

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Enkele leuke spreuken op een rij voor 2023.

Is het eindelijk 2023, krijg je een tegeltje.

2023 is begonnen, nu kan het feest pas echt beginnen!

Gaan we nu het nieuwe jaar in, ik blijf toch liever in 2023.

Ik wens je een goed 2023 toe, grapje!

We moesten de toekomst kennen, zoals die wordt als we haar niet kennen.

De toekomst behoort aan degenen die haar al bezitten en er geen afstand van willen doen.

De beste wensen voor het nieuwe jaar!

Duits – Fröhliche Weihnachten und ein glückliches Neues Jahr!

Het is heel moeilijk iets te voorspellen. Vooral voor de toekomst.

In oktober 2089 zal vrijdag de dertiende op een zondag vallen.

Nieuwjaarswensen 2022
(Bron: Greetz.nl)

Nieuwjaarswensen 2023

  • ‘Eigenlijk is er tijd genoeg. We krijgen `m nooit op.’ (-Herman Brusselmans)

De jaren vliegen voor velen voorbij. Gelukkig is tijd iets dat nooit opraakt. Daarom zal er altijd genoeg tijd zijn. Het is alleen jammer dat de eerste mens die niet doodgaat, nog geboren moet worden.

  • ‘Gelukkig nieuwjaar! Met oud en nieuw zijn we allemaal een beetje jarig, omdat een nieuw begin staat voor nieuwe kansen.’

Met oud en nieuw is iedereen een beetje jarig. Bijna iedereen viert het begin van een nieuw jaar. Dit gaat vaak gepaard met goed voornemens. Mensen staan stil bij wat ze anders willen doen en komen tot nieuwe inzichten. Het feestelijke voedsel, de champagne en het vuurwerk is er voor bijna iedereen en veel mensen genieten er dan ook van alsof het hun verjaardag is.

  • ‘Een nieuw beginsel is een onuitputtelijke bron van nieuwe uitzichten. Gelukkig nieuwjaar!’ (-Vauvenargues)

Met dit citaat wens je iemand eigenlijk niet alleen een gelukkig nieuw jaar toe, maar ook een heleboel nieuwe inzichten die volgen uit zo’n nieuw begin. Nieuwe inzichten zijn mooi, want ze helpen ons verder. Met de tijd verandert alles. Er worden oplossingen gevonden voor problemen en we worden keer op keer weer een ervaring rijker.

  • ‘We wensen je een knallende jaarwisseling en een sprankelend 2023!’

Je had vast al door dat deze wens een verwijzing naar vuurwerk bevat (vuurwerk knalt immers). Het woord ‘sprankelend’ kan impliceren dat er veel champagne bij komt kijken, maar we bedoelen hier zoiets als stralend of levendig.

  • ‘Ik wens je een mooi en liefdevol 2023 en ik hoop dat al je wensen in het nieuwe jaar uit zullen komen!’

Dit is een iets minder alternatieve manier om iemand een fijn 2023 te wensen. Je wenst iemand gewoonweg een heel fijn nieuw jaar en je gunt het hem of haar dat al zijn of haar wensen uit zullen komen. We hebben voor deze wens expres woorden gekozen die kunnen worden gebruikt voor algemene nieuwjaarswensen, zoals een nieuwjaarswens op social media. De woorden zijn niet ambigu en voor iedereen te begrijpen.

Tot slot wensen wij jullie natuurlijk allemaal ook een knallend, stralend, bruisend, vrolijk en inspirerend 2023! Tot volgend jaar! Wanneer je overigens meer te weten wilt komen over de nieuwjaarscadeaus, bijvoorbeeld een mooie bos bloemen.

Meer nieuwjaarswensen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *