Spreuk maken

Spreuk maken? Wat is er allemaal mogelijk?
Een verjaardag, collega die vertrekt, Moederdag of een andere bijzondere gelegenheid? Doe iemand op originele wijze een plezier en verras die persoon met een zelfgemaakte spreuk. Zo geef je iemand persoonlijk het hart onder de riem steken. Bekijk hieronder meer informatie over een spreuk maken. Zo kan je ook je eigen spreuk laten maken op een kaartje bij de kaartjesspecialist.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Tekst

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Spreuk maken?

Een spreuk.
Een spreuk zijn mooie woorden van inspiratie. Prachtig voor op een kaart, brief of heerlijk ouderwets op een tegeltje. Met een spreuk kun je woorden van wijsheid geven, goede raad of iemand opbouwen.

Zelf een spreuk maken.
Er bestaan al enorm veel spreuken maar eentje die er echt toe doet is degene die je zelf maakt. Met zelfgeschreven woorden weet je iemands hart echt te raken. Maar hoe maak je dan zelf een spreuk? Dat kan heel makkelijk. Als eerst is het handig om een aantal dingen op papier te hebben zoals:

  • Reden voor de spreuk, bijvoorbeeld afscheid of verjaardag.
  • Kenmerken van de persoon
  • Wat wil je met de spreuk zeggen, bijvoorbeeld hart onder de riem steken of eens goed op zijn punt zetten.

Vervolgens kun je al spelende wijs woordidee├źn en zinnen op papier zetten. Blijf pennen en voor je het weet komt er een prachtige spreuk uit.
Ook zijn er online mogelijkheden om spreuken te vinden, doe hier inspiratie op voor jouw eigen spreuk.

Verras iemand op feestelijke wijze met een prachtige spreuk. Het mag humor bevatten maar ook een emotionele lading. Een mooie spreuk is een prachtig en origineel cadeau.

Spreuk maken
(Bron: Greetz)

Voeg zelf een mooie spreuk toe aan deze pagina door hieronder het formulier in te vullen. Wij danken jou alvast voor het delen van jouw favoriete spreuk!

Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *