Beste wensen

Beste mensen, de beste wensen!
Dat is wel de kortste nieuwjaarswens die je ooit gehoord hebt, denk ik. Misschien een kroegtijger die een bruin café binnenstapt op nieuwjaarsdag en dan om een biertje vraagt. Maar er zijn een heleboel soorten beste wensen, van simpel tot intellectueel, van dom tot slim en van goedkoop tot van zeer hoog niveau. Om maar met de deur in huis te vallen; de beste wensen! Dat is er ook één, straks volgen er nog een paar. Bekijk hieronder meer informatie over iemand goede wensen toewensen en kom je enkele leuke voorbeelden tegen die te maken hebben met de beste wensen overbrengen!

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Tekst

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Beste wensen voor 2024

Hier schep je onwillekeurig en waarschijnlijk onbewust toch enige afstand. Alsof er een aantal mensen in de groep zijn die niet zo best zijn. Je zou hier kunnen verwachten dat een paar mensen jou de rest van de avond behoorlijk in de gaten zullen gaan houden. Leuke en mooie wensen zijn op dat moment (en grijp dan maar meteen diegene die het meest boos kijkt):

  • Dat we meer zullen dansen met elkaar!
  • Wat vaker lachen naar een ander!
  • En dat wij in 2024 alleen maar positieve gedachten zullen hebben.
  • We gaan de wereld rond met de beste wensen!
Beste wensen
(Bron: Greetz.nl)

Beste mensen, het is zo belangrijk elkaar de beste wensen te wensen, maar spreek dan ook uit wat je voor elkaar of voor een ander wenst te wensen. Of voor die speciale lieve man of vrouw. Laat weten wat je belangrijk vindt in het leven zodat je de ander ook een kans kan geven dat die datgene voor jou zou kunnen wensen. Hoe meer beste wensen, hoe meer beste en goede en positieve gedachten over de wereld gaan, hoe beter. Laat de gedachten net als de Tibetaanse spreuken meevoeren door de wind.

Schrijf je wensen (bijvoorbeeld nieuwjaarswensen) en hang ze in de boom voor je huis, of in het park bij jou om de hoek.

De mooiste wensen zijn natuurlijk de beste wensen!

Als je je best doet kun je vast wel zelf een mooie tekst verzinnen om op een kaartje te schrijven voor iemand die jou dierbaar is. Probeer ook eens een beste wens op te schrijven voor iemand die je niet zo goed kent, of helemaal niet kent. Misschien woont die persoon wel bij je in de straat, maar heb je die nog nooit gesproken. Maar wie weet is die wel heel interessant.

Op zoek naar een mooi nieuwjaarscadeau of een unieke nieuwjaarswens?

Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *