Felicitatie geboorte Engels

Een leuk geboortekaartje schrijven in het Engels? Dat hoeft helemaal niet lastig te zijn. Of je nu een woord Engels spreekt of helemaal niet. Er zijn weinig Engelstalige geboortekaartjes te vinden in Nederland maar daarom kun je makkelijk zelf een tekst ervoor bedenken. Voorkom dat je met vertaalmachines of woordenboeken de verkeerde uitspraken doet. Hier zijn een aantal voorbeelden van felicitaties om te sturen bij een geboorte in het Engels. Gebruik deze en je weet dat je helemaal goed zit. Bekijk hieronder meer over een felicitatie geboorte Engels en leuke cadeaus.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Geboorte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Felicitatie geboorte Engels voorbeelden:

  • Congratulations with the birth of your son/daughter’. Dit is de meest standaard zin, hiermee feliciteer je het desbetreffende persoon met de geboorte van zijn/haar dochter of zoon.
  • ‘We are delighted to hear about the arrival of your new beautiful babygirl/boy.’ Hiermee vertel je dat je blij verrast bent met de geboorte van de nieuwe baby. Ook een goede algemene felicitatie.
  • ‘What a blessing to receive a bundle of joy’. Een typische Engelse uitspraak als het gaat om de geboorte van een baby.
  • ‘Congratulations on the new member of the family.’ Feliciteer met de komst van het nieuwe familielid.
  • ‘Hi mom and dad, your little angel is finally here.’ Feliciteer de nieuwe ouders met hun engeltje.

Het hoeft dus helemaal niet lastig te zijn om de juiste Engelse tekst te vinden voor een geboortefelicitatie. Of je dit nu gebruikt voor op een geboortekaartje, mailtje of op een cadeau het is goed om een prachtige en waardevolle tekst te gebruiken waarmee je de nieuwe ouders kunt feliciteren. Kies een van bovenstaande zinnen en je zit geheid goed! Je hoeft dus zelf helemaal geen Engels te beheersen om een goede Engelse felicitatie te kunnen gebruiken.

Felicitatie geboorte Engels
(Bron: Greetz)

Maak het jezelf makkelijk en gebruik al reeds bestaande uitspraken zoals hierboven. Hiermee voorkom je grammaticale fouten of onjuiste vertalingen. Feliciteer met de juiste Engelse uitspraak.

Meer teksten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *