Felicitatie geboorte kleindochter

Geboorte van een kleinkind!
De geboorte van een kleinkind is één van de hoogtepunten in iemands leven. Opa en oma worden is heel bijzonder. Jouw kind krijgt een kind. Een kleindochter is natuurlijk net zo mooi als de geboorte van een kleinzoon. Echter wanneer jouw eigen dochter ook een kind krijgt en dit blijkt een kleindochter te zijn dan wordt de band dubbel zo sterk. Er zijn dan immers ineens drie generaties vrouwen. Als overgrootmoeder nog leeft, wat tegenwoordig heel goed mogelijk is, dan spreek je al over 4 generaties vrouwen. Een cadeau kopen met een felicitatie voor de geboorte van een kleindochter zal gepaard moeten gaan met een mooie kaart plus toepasselijke tekst. 

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Geboorte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Felicitatie geboorte kleindochter:

Spreuken felicitatie geboorte kleindochter

Een wondermooie tekst die je kunt gebruiken bij de geboorte van een kleindochter zijn o.a.; “Een klein meisje zo teer en fijn, een prachtige kleindochter om trots op te zijn”.
Ook een heel lief gedichtje wat een grootmoeder zelf zou kunnen schrijven;

 • Vandaag is het een grote dag
 • En iedereen moet het horen
 • Vandaag is het de mooiste dag
 • Want mijn kleindochter is geboren..
Felicitatie geboorte kleindochter
(Bron: Greetz)

Felicitatie spreuken

Felicitatie spreuken voor een kersverse opa en oma zijn mooi om te krijgen en lief om te versturen. Een hele mooie tekst die je zo kunt gebruiken bij de felicitatie bij de geboorte van een kleindochter is;

 • Een kleindochter geboren
  om te koesteren en te verwennen
 • Een kleindochter waarin je zoveel zal herkennen
 • Een kleindochter een groot geschenk
  ook al is ze nog wel klein
 • Een kleindochter waar jullie trots op kunnen zijn!

Cadeautjes voor de opa’s en oma’s

Wanneer in je omgeving net iemand oma is geworden is het plezierig voor deze persoon om haar te gaan feliciteren. Aardig om dan een klein presentje mee te nemen. Blond Amsterdam heeft een mok ‘Oma’ die je samen met je felicitatie voor de geboorte van haar kleindochter kunt overhandigen. Zal zeker gewaardeerd worden. Ook zijn er diverse boekjes voor nieuwbakken opa’s en oma’s waar alle fijne kneepjes van het opa en oma zijn worden uitgelegd.

Meer spreuken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *