Felicitatie geboorte neefje

Blauwe muisjes!
De geboorte van een klein mensje is altijd bijzonder. Als dat kleine mensje je neefje is, is het des te specialer. Reden genoeg om met een leuke felicitatie deze gebeurtenis te vieren! Je kleine neefje met open armen ontvangen staat natuurlijk centraal. Dit via een wens doen is zeker mogelijk. Een mooie felicitatie voor papa en mama hoort er natuurlijk ook bij. Die hebben dat mooie neefje immers gemaakt en zullen erg gelukkig zijn!

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Geboorte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Felicitatie geboorte neefje:

Welkom op de wereld

  • Gefeliciteerd met mijn mooie en lieve neefje (even doordenken)
  • Proficiat, een prachtige zoon, dat kan niet anders in deze familie
  • Gefeliciteerd met jullie mooie zoon, mijn neefje, ons familielid
  • Een prachtige jongen in de familie erbij, wij zijn zo gelukkig en super blij!
  • Hoera, de familie is wat groter geworden met de komst van de mooie spruit, onze familie gaat er elke generatie op vooruit!

Je kunt het grappig maken. Serieus blijven is ook een optie. Zolang je je blijdschap laat merken zit je op de goede weg.

Felicitatie geboorte neefje
(Bron: Greetz)

Creatieve felicitatie
Voor de handige mensen onder ons… Borduur de naam van je neefje en schrijf er een mooie felicitatie bij. Een persoonlijk cadeau speciaal gemaakt voor dit kleine wondertje, pa en ma zullen het vast geweldig vinden. Een shirtje met naam is ook een leuke gift. Deze zijn over het algemeen gewoon via internet te bestellen.

Op deze manieren maak je je felicitatiewens nog specialer. Je kunt ook zeven kleine wensbriefjes maken. De kersverse ouders mogen elke dag een envelopje openen waar de door jou geschreven wensen en felicitaties op staan. Zo is het elke dag een beetje feest tijdens de kraamweek. Niet veel mensen zullen op dit idee komen dus origineel is het zeker wel te noemen.

Meer spreuken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *