Felicitatie man 30 jaar

“Wanneer een man 30 jaar oud wordt moet je hem zeker feliciteren!” Het zal waarschijnlijk een pak onder zijn hart zijn als je hem leuk verrast. 30 Jaar is namelijk een bijzondere leeftijd. Op deze leeftijd realiseer je jezelf dat de tijd enorm snel gaat en dat het leven in een flits voorbij is. De overgang van 20 naar 30 is dan echt begonnen. Veel mannen raken ook depressief op hun 30e en komen in de wel bekende midlife crisis. Natuurlijk gaat dit niet voor iedere man op. Veel mannen zijn ook heel blij om 30 te worden maar veel vinden het ook erg. 

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Verjaardag

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Felicitatie man 30 jaar teksten en tips

30 Jaar is voor de meeste mannen een belangrijke stap in hun leven. Veel mannen die 30 jaar oud worden hebben het gevoel dat ze oud zijn geworden. Dit terwijl 30 eigenlijk nog een vrij jeugdige leeftijd is. Vanaf je 30e moet je het leven wel serieus aanpakken en wordt het wellicht tijd om jezelf te gaan settelen. Veel mannen die 30 jaar zijn hebben nog geen kinderen maar willen hier wel mee beginnen.

Het kan lastig zijn als je geen vriendin hebt op je 30e en er alleen voor staat. Als de 30jarige man eenzaam is leg hem dan extra in de watten. Ook als hij het goed voor elkaar heeft kun je hem natuurlijk uitgebreid feliciteren met zijn verjaardag. In principe maakt het niet uit hoeveel het verjaardagscadeau kost. Je kan iemand zowel blij maken met een laag als hoog budget.

Weet jij al wat je wilt kiezen voor de felicitatie? Misschien wil je het gewoon heel simpel houden en enkel een kaart sturen. Het is leuk om deze te voorzien van wat extra’s zoals een cadeaubon.

Felicitatie man 30 jaar
(Bron: Greetz)

Je hebt cadeaubonnen in alle soorten, voor een ieder is er wel wat wils bij. Als je niet kunt kiezen uit de vele verschillende cadeaubonnen kun je altijd nog kiezen voor een algemene VVV cheque. Deze is overal inwisselbaar. Natuurlijk kun je ook zelf op zoek gaan naar een persoonlijk cadeau. Er is keuze genoeg… We wensen je veel succes bij het kiezen van een geschikt verjaardagscadeau of een mooie verjaardagswens voor een man.

Meer spreuken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *