Felicitatie man 65 jaar

Een felicitatie aan een man die 65 jaar wordt.
Je kan een man die 65 jaar wordt, een leuk cadeautje geven. Hij heeft in zijn leven al heel wat meegemaakt. Indien je hem dan, voor zijn verjaardag, een aandenken wilt geven, kan dat in de vorm van een tegeltje waar een leuke spreuk op staat. Het kan een spreuk zijn die over zijn leven gaat. Je moet er wel voor zorgen dat het een leuke spreuk is. Het moet een opwekkende spreuk zijn en zeker niet kwetsend. Alles wat men in het leven meemaakt is niet even mooi. Je moet ervoor zorgen dat hij niet aan deze vervelende dingen denkt bij het lezen van de spreuk op het tegeltje. Hij zal op die momenten moeten terugdenken aan de mooie momenten van het leven. Er zijn spreuken genoeg waaruit je kunt kiezen. Je zal een keus moeten maken uit de grote hoeveelheden spreuken die er zijn.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Verjaardag

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Felicitatie man 65 jaar:

Spreuken en wijsheden staan in principe heel dicht bij elkaar. Wijsheden zijn van alle tijden. Filosofen maakte al honderden jaren voor Christus mooie uitspraken. Het waren niet alleen de Grieken die dat deden maar het kwam overal voor. Er zijn nog steeds citaten uit het Oosten, van onder andere Boeddha, die men nog gebruikt. Ook Ghandi heeft veel uitspraken gedaan die men nog gebruikt. De wijsheden die hij uitsprak zijn nog steeds erg belangrijk. Op een vreedzame manier wist hij een bepaalde omwenteling teweeg te brengen.

Spreuken zijn niets anders dan een korte omschrijving van dat wat men kenbaar wilt maken. Dus daarom is het belangrijk dat je bij een verjaardagscadeau, aan een man die 65 jaar wordt, de spreuk uitkiest die op de persoon slaat.

Felicitatie man 65 jaar
(Bron: Greetz)

Spreuken en teksten voor een 65 jaar man

  • Profiteer van je rust.
  • Geniet van het leven zoals het komt.
  • Je hebt recht om gelukkig te zijn.
  • Waak over je vrienden.
  • Vergeet de haat en rancune, ze doen jezelf het meeste pijn.

De man, die het tegeltje voor zijn verjaardag heeft gekregen, zal nog vaak terugdenken aan de tijd dat hij nog jong was. De tijd is voorbijgevlogen met alle goede en slechte momenten van het leven. Het tegeltje kan een steun zijn, omdat hij bij het lezen van de spreuk weet, dat hij goede vrienden heeft. Indien hij kinderen en kleinkinderen heeft, zal hij daar met veel plezier aan denken. Er zijn ook spreuken die de waardering uitspreken voor alles wat hij heeft gedaan.

Dus denk goed na wat gegeven wordt. Het gaat er niet om dat het een duur cadeau moet zijn maar een met emotionele waarde.

Meer spreuken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *