Felicitatie man humor

Grappige felicitaties voor mannen. Ik ben niet oud, ik ben een klassieker!
Als kind geniet je volop van je verjaardagen, maar naarmate je ouder wordt ben je je steeds bewuster van je sterfelijkheid. Iedereen wil oud worden, maar niemand wil oud zijn. Er worden dan ook vaak grappige, ontkennende teksten gebruikt op verjaardagskaarten en T-shirts, bijvoorbeeld: ‘Ik ben niet oud, ik ben een klassieker!’ Het liefst blijven we natuurlijk voor altijd jong. Daarom is het altijd goed om iemand op een grappige, luchtige manier te feliciteren. Ben je op zoek naar een humoristische manier om een man te feliciteren met het feit dat hij weer een jaartje ouder is geworden? Dan zit je met dit artikel goed.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Tekst

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Felicitatie man humor:

Bekijk het van de zonnige kant!

Je kunt het beste een felicitatie gebruiken die optimisme of een flinke dosis humor bevat. Misschien kun je iemand opbeuren met de tekst: ‘Gefeliciteerd met je verjaardag. Maak je geen zorgen, je bent immers pas oud wanneer de kaarsjes duurder worden dan de taart!’, taart is immers behoorlijk prijzig, dus je mag wel aardig oud worden voordat het zo ver is. Je kunt de jarige ook dwingen om een beetje om te denken door
te zeggen: ‘Je bent geen 50 jaar oud, maar 18 met 32 jaar ervaring!’

Van mannen wordt nog weleens gezegd dat ze alleen maar knapper en wijzer worden naarmate ze verouderen. Daarom gebruikt men vaak de tekst: ‘Gefeliciteerd, weer een jaartje erbij. Maar maak je geen zorgen, vrouwen rijpen als melk, maar mannen rijpen als wijn’.

Felicitatie man humor
(Bron: Greetz)

Hoe grijzer, hoe eigenwijzer!

Men beweert vaak dat mensen met de jaren steeds koppiger worden. Hoe grijzer, hoe eigenwijzer! Mannen blijven echter altijd een beetje kind, daarom zou je iemand kunnen feliciteren door te zeggen: ‘Gefeliciteerd, je bent nu 21 jaar.

Nu nog volwassen worden!’
Mocht je vriend, vader of opa er echt mee zitten dat hij een jaartje ouder is geworden, bied hem dan een lekker biertje aan en zeg: ‘Op je verjaardag! Verjaardagen zijn net als biertjes, je geniet er een stuk meer van wanneer je niet meer telt hoeveel je er hebt gehad!’

Felicitatie spreuken en wensen:

  • Liever goed oud worden dan lang jong blijven.
  • Felicitaties willen wij je schenken, en een mooie dag om aan terug te denken.
  • De mooiste jaren van het leven beginnen elk jaar opnieuw.
  • Bij deze dag sta ik even stil omdat ik je met heel mijn hart het allerbeste wensen wil.
  • Hieper de Piep. Wij vergeten jouw verjaardag niet.
  • Een tekst van liefde op jouw verjaardag van jouw allerliefste. Ik denk het hele jaar aan je.. maar op je verjaardag nog eens extra! Gefeliciteerd.

Tip, kijk ook eens op: Verjaardagswensen.eu

Meer spreuken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *