Felicitatie man verjaardag

Een man en een vrouw staan vaak helemaal anders tegenover het idee verjaardag. Waar een vrouw het vaak moeilijk heeft met een jaartje ouder te worden en daar liefst zo weinig mogelijk aan wilt herinnerd worden proberen mannen dat idee vooral te verdrinken. Het spreekt dan ook voor zich dat de manier waarop je verjaardags-felicitaties overbrengt sterk zal verschillen naargelang het geslacht van de persoon en de persoon zelf. Bij een man kan daar al eens een vleugje humor en wat kleine steken bij. Enkele voorbeelden? Bekijk hieronder enkele leuke voorbeelden van spreuken die te maken hebben met een felicitatie van een man.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Verjaardag

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Felicitatie man verjaardag, enkele leuke teksten:

  • Gefeliciteerd met je verjaardag en maak er maar een mooie dag van. Zou geen probleem moeten zijn: je hebt al vaak genoeg kunnen oefenen.
  • Een jaartje meer? Dat maakt toch niet uit: het belangrijkste is dat je dat jaar goed gebruikt hebt.
  • Verjaardagen zijn net als chocolaatjes. Je geniet er meer van als je niet telt hoeveel je er al hebt gehad!
  • Sommige mensen stoppen geld in een envelop omdat dat gemakkelijker is dan cadeautjes te vinden. Ik stop een kaart in een envelop omdat dat gemakkelijker is dan geld te vinden.
  • Sommigen zeggen dat het glas halfleeg is, anderen zeggen dat het glas halfvol is. Het is je verjaardag dus drink misschien gewoon wat er in je glas zit!
Felicitatie man verjaardag
(Bron: Greetz)

Meer felicitatie teksten voor een man

  • Je denkt dat je speciaal bent omdat je vandaag jarig bent. Dat is echter niet waar: je bent elke dag speciaal!
  • Als je in het woordenboek gaat kijken onder “beste vriend” kan je jouw foto daar terugvinden. Vandaag sta je er zelfs twee keer in: onder “verjaardag” ook nog eens.
  • Je bent weer een mijlpaal verder en de jaren tellen nu echt wel op. Nochtans ben je nog altijd de sfeermaker in iedere kamer, de persoon die je was toen we voor het eerst handen geschud hebben. Gelukkige verjaardag man!
  • Jij bent één van die mensen die met schitterende genen gezegend zijn. Een man die altijd het gezicht van een 16-jarige zullen hebben en ik kan het weten want ik was erbij!
  • Een jaar ouder betekent gewoon weer dat je een jaar cooler bent geworden. Gelukkige verjaardag prins op het witte paard!

Een mooie felicitatie tekst toevoegen aan deze pagina, bijvoorbeeld voor de verjaardag van een man? Vul dan hieronder het formulier in.

Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *