Felicitatie man

In onze samenleving is het gebruikelijk dat mensen, om diverse redenen, regelmatig felicitaties krijgen van hun familie of vrienden. Niet alleen vrouwen, maar ook mannen verdienen af en toe een complimentje. Regelmatig zijn er unieke kansen om iemand te feliciteren maar vinden we op dat moment de juiste woorden niet om onze gevoelens te uiten. Daarom geven we enkele voorbeelden die jullie kunnen gebruiken bij het feliciteren van een man. 

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Verjaardag

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Felicitatie man teksten / spreuken:

  • Je ben een echte man die kan ondersteunen in tijden van pijn, gelukkig kan zijn als er te vieren valt en de kalmte kan bewaren in alle omstandigheden. Gefeliciteerd!
  • Vandaag brengen we hulde aan het harde werk, het doorzettingsvermogen, het vermogen om lief te hebben, dit alles samengebundeld in een wezen dat beschouwd wordt als het sterke geslacht. Proficiat!
  • Toen we elkaar leerden kennen dacht ik, dit is de man van mijn leven. Nu na vele jaren kan ik bevestigen dat ik het bij het rechte eind had.
  • Een goede man is iemand die integriteit, kracht, gevoeligheid, tederheid en liefde heeft om weg te geven. Jij bent er zo eentje, proficiat!
  • In het leven zijn er veel dingen die onvermijdelijk zijn zoals de dood, maar er zijn ook redenen om te feesten. Ik doe dit vandaag omdat ik altijd op jou kan rekenen! Jij bent de man van mijn leven, proficiat!
  • Elke dag willen we gelukkig zijn met een perfecte man aan onze zijde. Maar ik heb geleerd om ook gelukkig te zijn als ik jou alleen maar in mijn gedachten zie.
Felicitatie man
(Bron: Greetz)

Meer verjaardagswensen / felicitatie teksten voor een man

  • De juiste man vinden om zijn leven met jou te delen is niet zo gemakkelijk. Maar ik ben besmet geraakt door de vreugde en opwinding die je elke dag weer in mijn leven brengt. Proficiat!
  • Je bent de zoete honing die smaak geeft aan het leven van de vrouw die je liefheeft! Proficiat!
  • Het klinkt misschien een beetje vreemd, want het is ongebruikelijk, maar ik wil vandaag mijn liefste man feliciteren gewoon omdat hij bestaat en mijn leven kan vullen met vreugde, liefde, tederheid en met… details.

Hopelijk vinden mensen tussen deze teksten een voorbeeld dat hen kan inspireren om op het gepaste moment hun man eens een schouderklopje te geven.

1 thought on “Felicitatie man”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *