Felicitatie mannen

“Mannen vinden het altijd leuk om gefeliciteerd te worden!” Verras een man dan ook met een leuke felicitatie! Een ieder kan slagen in het vinden van een leuk cadeau voor een man. Gelukkig is er keuze genoeg. Er is zelfs zoveel keuze in het vinden van een cadeau dat je bijna niet weet wat je moet kiezen. Gelukkig zijn de meeste mannen niet zo kieskeurig en zijn ze meestal snel blij te maken. Tenminste, hij moet gewoon blij zijn met zijn cadeau! Het is tenminste aardig dat je aan hem denkt en hem feliciteren. Het gaat dan ook vooral om het principe en niet om hoeveel geld je uit wilt geven.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Tekst

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Een man feliciteren?

Beginnend bij de parfums voor mannen die altijd erg leuk zijn om cadeau te geven. Daarnaast zijn er nog duizenden andere cadeaus denkbaar. Het maakt niet uit wat je cadeau wilt geven, het gaat immers om het gebaar. De gemiddelde man zal blij zijn met ieder cadeau dat hij krijgt. Maak je dan ook geen zorgen over of hij het leuk vind. Iedere man vind het leuk om een cadeau te krijgen en / of gefeliciteerd te worden. Iedere man zal het gebaar dat je hem feliciteert waarderen.

Verras een man en feliciteer hem, eventueel met een leuk cadeau. Je kunt denken aan allerlei verschillende cadeaus. Denk aan kleding, bier of wijn of een ander cadeau. Je kunt ook een waardebon cadeau geven, daarmee zit je altijd goed. Cadeaubonnen heb je tegenwoordig in alle soorten en maten. Wil je minder geld uitgeven? Met een mooie bos bloemen en / of snoepgoed en chocolade . Wanneer je meer geld wilt uitgeven dan heb je keuze genoeg.

Zo kun je denken aan een goede fles alcohol zoals wijn of champagne. Daarbij zijn mannen meestal dol op elektronica. Je zal hem dan ook zeker verrassen met iets leuks op dit gebied. Als je niet weet wat je moet kiezen kun je nog altijd kiezen voor een waardebon van bijvoorbeeld Media markt of BCC.

Felicitatie mannen
(Bron: Greetz)

Felicitatie wensen voor mannen:

  • Liever goed oud worden dan lang jong blijven.
  • Felicitaties willen wij je schenken, en een mooie dag om aan terug te denken.
  • De mooiste jaren van het leven beginnen elk jaar opnieuw.
  • Een tekst van liefde op jouw verjaardag van jouw allerliefste. Ik denk het hele jaar aan je.. maar op je verjaardag nog eens extra! Gefeliciteerd.

Zelf een mooie verjaardagstekst / verjaardagswens voor een man gevonden of bedacht? Reageer dan hieronder.

Meer spreuken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *