Felicitatie spreuken geboorte

Pasgeboren baby’s en hun ouders worden overspoeld met geschenkjes, kleine attenties…die je misschien na een tijd al zal verliezen. Maar de talrijke wensen voor de geboorte van de baby zijn voor de eeuwigheid omdat ze de diepste emoties weergeven van mensen die om je geven. Een geboorte is altijd een spannende gebeurtenis voor de ouders, de grootouders en heel de familie. Daarom moeten we ook specifieke spreuken zoeken bij deze unieke gebeurtenis. Bekijk hieronder meer over felicitatie spreuken geboorte, erg leuk voor bij een geboortecadeau, denk aan een kaartje.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Geboorte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Felicitatie spreuken geboorte:

  • Jullie zullen fantastische ouders zijn, vol liefde en creativiteit, we wensen jullie het beste voor dit nieuwe avontuur, vol van inspanning maar ook van groot geluk!
  • Niets zal nog zijn zoals voorheen. De geboorte van de baby heeft van jullie een mama en een papa gemaakt!
  • Welkom lieve engel, we wensen je een leven vol met geweldige ervaringen, veel geluk en liefde!
  • Welkom (Naam), je bent hier om de mensen om je heen gelukkig te maken, om zonder angst op te groeien en al jouw dromen met de nodige hardnekkigheid te realiseren.
  • Om geboren te worden krijg je een hele wereld als geschenk!
  • Van je baby zul je nog iets leren: Je zult zonder reden gelukkig zijn, je zult altijd bezig zijn met iets en je zult leren om met al je kracht altijd te eisen wat je wil.
  • Een pasgeboren baby is de belichaming van zuivere, onvoorwaardelijke liefde, een zaadje dat zal uitgroeien tot een boom die prachtige vruchten zal dragen.
  • Jullie liefde is bevallen van een prachtige vrucht, geniet ervan en hou ervan, want het is zoet en vol van betekenis voor de rest van jullie leven.
  • We delen in jullie vreugde bij deze blijde gebeurtenis, dat het nieuwe schepseltje veel geluk mag brengen op moeder aarde!
Felicitatie spreuken geboorte
(Bron: Greetz)

Wensen en teksten voor een geboorte moeten altijd uit het hart komen en het is goed om op een rustig moment de juiste woorden te zoeken om jouw wensen en emoties te formuleren.

Meer spreuken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *