Felicitatie spreuken verjaardag kind

Geen Gewone “Gefeliciteerd”.
Omdat gewoon ook maar gewoon is. Een kind feliciteren kan veel leuker gemaakt worden dan hoe de meeste mensen het doen. Een kind blij maken met een originele felicitatietekst is al een cadeau op zich. Vooral als je deze tekst ook nog eens leuk aankleedt. Bekijk hieronder meer over felicitatie spreuken verjaardag kind. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie felicitatie spreuk en ook heb je de mogelijkheid om een prachtig cadeau uit te zoeken!

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Verjaardag

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Felicitatie spreuken verjaardag kind:

Enkele voorbeelden
Vandaag eten we heel veel taart, speciaal omdat (naam kind) verjaart
(naam kind) is vandaag jarig dus is het feest! Wij zijn nog nooit zo blij geweest
Hieperdepiep hoera! Vandaag blaast (naam kind en leeftijd) kaarsjes uit, zet de muziek maar aan en kom maar op met dat geluid
De jarige is vandaag heel erg blij én krijg ook nog een cadeautje van mij! Dat heb ik ergens in huis verstopt dus begin maar met zoeken! Kijk alles na! Ook de kleinste
hoeken!

Een van deze kleine teksten vastmaken aan een ballon is iets waar je menig kind blij mee maakt. Een opdracht verwerken in een tekst mondt vanzelf uit in een avontuur. Een kind dat zelf op zoek gaat naar het presentje dat ergens verstopt is blijft het goed doen bij de meeste kinderen. Ideaal dus om dit te combineren met een zelfgemaakte felicitatie tekst voor een kind.

Felicitatie spreuken verjaardag kind
(Bron: Greetz)

Wat grotere teksten
Natuurlijk zou je ook een wat grote tekst kunnen schrijven. Maak een kleine boekje met een klein verhaaltje. Je wat kunnen vertellen over dingen die jullie onlangs samen gedaan hebben. In dit verhaaltje zou je je felicitatie kunnen benoemen én een verwijzing naar het cadeau kunnen maken. Dat maakt het geheel erg spannend en leuk voor het kind.

Waar je ook voor kiest, een leuke persoonlijke spreuk om een kind te feliciteren valt meestal wel in goede aarde. Kinderen vinden het erg leuk om hun naam terug te horen/lezen in een tekst of spreuk. Met dat in je achterhoofd lukt het ook jou om iets persoonlijks te schrijven voor de jarige job.

Meer spreuken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *