Felicitatie verjaardag kind

Om de verjaardag van een kind speciaal te maken moeten we hen laten voelen dat we hen uitzonderlijk vinden. Hieronder staan een aantal bemoedigende verjaardagswensen om te schrijven naar een kind. Bekijk hieronder meer over een felicitatie verjaardag kind, leuke felicitatie wensen en ook heb je de mogelijkheid om een mooi felicitatie cadeau te maken, bijvoorbeeld een mooi kaartje of een ander product.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Verjaardag

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Felicitatie verjaardag kind:

 • Mijn kind je groeit zo snel, maar het maakt niet uit hoe oud je bent, je blijft altijd mijn lieve baby van weleer. Geniet van je dag en beleef elk moment met volle teugen.
 • Ik wens je een geweldige verjaardag gevuld met knuffels, kussen en veel liefde en geluk.
 • Ik ben zo gelukkig met jou mijn kind. Je bent zo lief en zorgzaam en ik ben vereerd om een feestje te mogen plannen voor jouw verjaardag!
 • Jij bent mijn trots en vreugde en verdient alle geluk in de wereld. Ik geniet van de verjaardag van mijn uitzonderlijk kind. Proficiat!
 • Gelukkige verjaardag aan onze kleine stralende ster. Je zult veranderen in een mooie jonge dame met een hart vol liefde. We zijn er trots op je ouders te mogen zijn en je verdient een speciale dag gewijd aan jou!
 • De dag dat je geboren werd veranderde het leven van zoveel mensen. Elk jaar komen we allemaal samen om jouw verjaardag te vieren. Proficiat!
Felicitatie verjaardag kind
(Bron: Greetz.nl)

Meer felicitatie teksten voor een verjaardag van een kind

 • Vandaag zullen we je verjaardag te vieren met een groot feest voor jou. Wij hopen dat je geniet van jouw dag, en je al het eten, cadeaus, taarten en mensen die je omringen op deze speciale dag. Proficiat! (Felicitatie verjaardag kind tip)
 • Vandaag is de dag waar niets anders telt dan jouw geluk. Gelukkige verjaardag aan mijn kleine rockster!
 • Vandaag is het je verjaardag en iedereen zal je vertellen hoe geweldig je bent. Gelukkige verjaardag!
 • Mijn liefste kind. Ik hou ervan om te kijken hoe je groeit, maar het lijkt alsof de tijd veel te snel vliegt. Geniet van je jeugd en alles wat erbij hoort, want voor we het weten het ben je een tiener. Proficiat!! (Felicitatie verjaardag kind tip)
 • Nog een jaar is verstreken en je bent niet alleen ouder, maar ook slimmer en veel “cooler” geworden. Wij wensen je geweldige dag en een fantastisch jaar!

Kinderen zijn een zegen in ons leven. We mogen niet vergeten dat ze, zeker op hun verjaardag, behoefte hebben aan onze liefde en aandacht. Een mooie 1 jaar verjaardag tekst of spreuk toevoegen kan per e-mail.

Meer spreuken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *