Felicitatie verjaardag kleindochter

Kleinkinderen zijn voor grootouders heel bijzonder, en bij een geboorte of verjaardag van een kleindochter is een schattige of lieve felicitatie dan zeker de moeite waard. Als jouw eigen kind een kind krijgt is het voor grootouders eigenlijk een dubbele wonder. Er is een nieuwe generatie bij, de familieboom heeft een takje erbij. Grootouders hebben hele andere taken dan de ouders. Ze hoeven niet op te voeden zoals de ouders, maar mogen hun kleindochter soms best wel eens verwennen. Kom hieronder veel meer te weten over een felicitatie verjaardag kleindochter.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Verjaardag

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Felicitatie verjaardag kleindochter:

Felicitatie wensen voor verjaardag kleindochter.
De band tussen kleinkinderen en grootouders zijn uniek en eigenlijk bestaat er geen leukere en mooiere tekst dan een zelfbedachte felicitatie die uit het hart komt. Kleinkinderen zijn de enige die jou opa of oma noemen en jouw kleinkind is. Een paar lieve felicitatiewensen ter inspiratie op een rij:

  • Een kleine meid, zo teer en fijn. Een prachtige kleindochter om trots op te zijn.
  • Niemand is perfect..behalve mijn kleindochter
  • Opa en oma zijn heel blij, want ze hebben er een kleindochter bij. De tijd van beertjes en ballonnen is daarmee opnieuw begonnen.
  • Een kleindochter dat is fijn, we zullen er heel zuinig op zijn
  • Een klein meisje om te verwennen, waarin de grootouders vast hun kind in zullen herkennen!
Felicitatie verjaardag kleindochter
(Bron: Greetz)

Grootouders laten zich niet gek maken
Waar ouders zich nogal eens druk om kunnen maken om hun dochters, grootouders hebben alle geduld van de wereld en hebben het al eens meegemaakt. Ze hebben alle tijd en aandacht voor hun kleindochter(s), want hebben vaak zelf niet meer een gezin om op te voeden. Met een geboorte of verjaardag van een kleindochter is het extra leuk om zelfbedachte teksten en felicitaties op een leuk shirt of beker te geven, als je een kaart wat te gewoon vindt.

Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau!

Meer teksten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *