Felicitatie vrouw 30 jaar

30 jaar worden is voor veel mensen een traumatische ervaring. Als jonge vrouw begin je je bewust te worden van het feit dat je ouder wordt en de tijd ook voor jou niet stilstaat. De beste manier om die verjaardag dan toch wat leuk te maken als vriend/vriendin? Er bij jouw verjaardagswensen rekening mee te houden dat het echt om een delicate zaak gaat die met de nodige tact aangepakt dient te worden. Moet je dan iets serieus zeggen? Iets grappig, iets met een knipoog? Denk er niet te lang over na: hier zijn enkele voorbeelden! Bekijk hieronder meer informatie over een felicitatie vrouw 30 jaar en kom de leukste felicitaties tegen voor een vrouw van een 30 jarige leeftijd.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Verjaardag

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Felicitatie vrouw 30 jaar teksten:

Enkele felicitaties.

  • Voor mij ben je nog steeds dat kind met kattenkwaad in de ogen dat je drie decennia geleden al was! Gelukkige 30ste verjaardag meid.
  • Wow, je bent 30 nu. Er is dan ook geen beter tijdstip om te vieren met vrienden en familie… behalve dan wanneer je 29 of jonger bent. Een gelukkige 30ste verjaardag!
  • Nu je de 30 binnenkomt sta je eigenlijk dichter bij de 40 dan bij de 20. Denk daar maar niet te veel over na!
  • Het beste aan 30 jaar worden? Er is geen onzekerheid meer in het leven: je weet sowieso dat het vanaf nu enkel maar bergaf gaat gaan.
  • Wanneer je twintig bent wil je opgroeien en dertig zijn. Wanneer je veertig bent? Dan zou je willen kunnen terugkeren naar die dertig. De conclusie? Dertig jaar i toch helemaal perfect!
Felicitatie vrouw 30 jaar
(Bron: Greetz)

Meer felicitatie teksten voor een 30 jarige vrouw

  • Jouw lichaam mag dan dertig jaar geworden zijn: het ziet er uit als een knappe 21-jarige die snode plannen heeft.
  • Ik kan niet geloven dat het je 30 jaar heeft gekost om eindelijk volwassen te worden! Gelukkige verjaardag!
  • Dertig worden is zo slecht nog niet: het betekent dat je een volwassene bent in de wereld van de mensen in de twintig en het betekent dat je een jongere bent voor mensen die de veertig en vijftig al voorbij zijn. Het beste van beide werelden dus!
  • Wie zei dat je tot dertig moet wachten om eindelijk de wijsheid in pacht te hebben? Die had je op 25 al… ik was gewoon op het juiste moment aan het wachten om het je te vertellen!

Een mooie tekst gevonden welke je wilt delen met anderen? Reageer hieronder.

Meer spreuken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *