Felicitatie vrouw 60 jaar

Voor een vrouw is 60 jaar worden een mijlpaal in haar leven. Het is dan ook het ogenblik om haar te bedanken voor wat voorbij is en geluk te wensen voor de toekomst. Hieronder enkele inspirerende zinnen die je op weg kunnen helpen. Bekijk hieronder nog meer informatie over een felicitatie vrouw 60 jaar en enkele leuke voorbeelden en cadeaus.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Verjaardag

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Felicitatie vrouw 60 jaar:

 

Wat is je verborgen geheim? De tijd lijkt bevroren jouw mooi gezicht. Gelukkige verjaardag voor jouw fantastische 60 jaar.

 

Ik wil voor de liefste vrouw ter wereld graag een glaasje uitschenken en aanbieden aan iedereen. Het is tijd om te feesten een toost uit te brengen op je 60 jaar!

 

Geef niet toe aan de tijd, het is tijd om weer te gaan leven zoals en elke dag en te vieren met een hernieuwd zelfbewustzijn. Beste wensen voor uw 60 jaar.

 

De zomer was prachtig, maar de herfst met zijn milde dagen en zachte kleuren is het misschien nog wel meer. Gelukkige verjaardag voor 60 jaar.

 

Ook het lichaam van een vrouw heeft een leeftijd, maar de geest is tijdloos, hij wordt elke dag vernieuwd, en zulk een geest is nog steeds jong op 60 jaar. Gefeliciteerd met je verjaardag.

Felicitatie vrouw 60 jaar
(Bron: Greetz)

 

Meer verjaardagsteksten voor de 60 jarige

 

Zes decennia van het leven zijn niet in staat om het vuur dat binnen brandt vandaag te blussen. Jouw vlam is vandaag levendiger dan ooit. Proficiat met je 60 jaar.

 

Vandaag, op de dag van jouw 60ste verjaardag wil ik speciaal het licht op je laten schijnen. Je bent de incarnatie van de persoon die ik altijd al wilde zijn: vol leven en jong van hart. Proficiat!

 

Ik hoop dat je een fantastische dag hebt voor jouw 60ste verjaardag en dat je leven wordt gevuld met een goede gezondheid, lekker eten en goede vriendinnen. Proficiat!

 

Gelukkige verjaardag en gefeliciteerd met het bereiken van de finish van het zesde decennium. Ik weet dat je nog veel spannende plannen hebt voor de toekomst, geniet ervan!

 

Zachte jasmijn, de zoetste kruiden en de zeldzaamste bloemen uit elk klimaat, kunnen nooit zo lekker ruiken als jij. Beste wensen voor jouw 60 jaar.

 

Er is geen beter moment om je eraan te herinneren welke bijzondere vrouw je bent dan je 60ste verjaardag. Proficiat!

 

Je bent als een vlinder die op zijn zijdeachtige reis geland is in het zachte bed van de tuin. Levendige wensen voor jouw 60ste verjaardag.

 

Hopelijk heb je hier inspiratie gevonden om een vrouw die belangrijk is in je leven een opmerkelijke dag toe te wensen. Correctie of een tip doorgeven kan hieronder. Heb je een mooie verjaardagswens bedacht? Dan kanĀ  je die hieronder toevoegen.

Meer teksten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *