Felicitatie vrouw humor

Feliciteer een dame met een vleugje humor.
Om het allemaal net wat gezellig en nog leuker te maken feliciteer je een vrouw met de nodig humor. Een wens wordt op deze manier leuker én grappiger. Op deze manier tover je een lach op het gezicht van de dame aan wie jij je felicitatie overbrengt. Hartstikke leuk! De avond of dag kan niet meer stuk want een goed begin is immers het halve werk. Bekijk hieronder meer over een felicitatie vrouw humor. Leuke spreuken, wensen en ook heb je de mogelijkheid om een mooi cadeau te bestellen, bijvoorbeeld een mok of tegeltje als verrassing met daarbij een leuke humoristische spreuk.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Tekst

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Felicitatie vrouw humor:

Wat wensen op een rij

  • Een anti-rimpelzalf in plaats van een smeersel voor jeugdpuistjes! Ook een leuk cadeau toch? Gefeliciteerd, het leven begint nu echt!
  • Leeftijd is niet belangrijk, je bent geen kaas maar een vrouw en wij houden toch wel van jou!
  • Gefeliciteerd! Fijne dag, blijf lekker gek doen want wij houden van jouw lach
  • Het is geen grap, eindelijk zet je de stap, vandaag ben je de bruid dus vanaf nu horen we geen gezeur meer maar een ander geluid
Felicitatie vrouw humor
(Bron: Greetz)

Lachen is leuk
Zet het een en ander over de dame op papier en schrijf met de informatie die je hebt
een persoonlijke wens. Of het nu gaat om een huwelijk, verjaardag of een nieuwe baan, feliciteren met de nodig humor is altijd leuk. Bedenk van te voren wat mevrouw allemaal leuk en grappig vindt.

Wellicht is het mogelijk om een leuke anekdote te verwerken in de felicitatiewens. Misschien hebben jullie wel eens wat grappigs meegemaakt en is dat in een pakkende zin samen te vatten. Zo feliciteer je haar in combinatie met een grappige gebeurtenis. Humor is het belangrijkste. Het is zo gek niet te bedenken of je zou het kunnen verwerken in een leuke spreuk. Laat je hersenen kraken en verzin een leuke en originele felicitatie. Succes gegarandeerd!

Meer spreuken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *