Felicitaties huwelijk

Wanneer een koppel uit jouw omgeving trouwt, feliciteer hen en wens hen nog vele jarenlang een gelukkig huwelijk. Hieronder is een lijst van zinnen om hen te complimenteren. Bekijk hieronder meer over felicitaties huwelijk. Heel veel plezier met het uitzoeken van leuke felicitaties voor een huwelijk. 

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Huwelijk

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Felicitaties bij een huwelijk:

  • Jullie zijn het beste voorbeeld dat wanneer twee mensen voorbestemd zijn om in liefde te leven er een gelukkig huwelijk kan ontstaan. Het is daarom dat ik jullie feliciteer!
  • Vanaf vandaag is het jullie lot om lief te hebben en gelukkig te zijn als man en vrouw, voor de rest van je leven. Proficiat!
  • In een wereld waar en meer echtscheidingen zijn dan huwelijken doet het deugd om te zien dat er nog steeds mensen zijn die bereid zijn om de belofte van eeuwige liefde te bezegelen voor het altaar. Gefeliciteerd!
  • Vandaag is slechts een voorbeeld van alle momenten die jullie samen zullen beleven, wanneer jullie hart gevuld is met liefde voor altijd. Proficiat!
Felicitaties huwelijk
(Bron: Greetz)

Meer felicitatie teksten voor een huwelijk

  • Vandaag is een onvergetelijke dag, vol liefde en beloften, waarin de liefde de architect zal zijn van wat jullie willen bouwen voor altijd!
  • Eindelijk vonden jullie de geschikte dag om de paden van het leven te verbinden, alle liefde die je nu voelt, is voor altijd.
  • De liefde die jullie uitstralen om je heen is het levende bewijs dat je voor eeuwig verenigd zal zijn. Gefeliciteerd!
  • Liefde in de essentie van een onbaatzuchtig huwelijk tot het einde van jullie leven. Het is de triomf van de ware liefde. Proficiat!
  • Altijd vormden jullie een schattig stel die elkaar bewonderden vanaf de dag dat jullie besloten om samen te zijn. Voor ons waren jullie een voorbeeld van respect, loyaliteit, trouw en nog veel meer waarden die jullie vandaag leiden naar een huwelijk. Proficiat!
  • Proficiat aan het mooie paar. Ik spreek voor iedereen hier als ik zeg dat je het mooiste paar bent dat we al gezien hebben. We voelen de magie van de aura die jullie omringt.

We hopen dat je enkele deze leuke teksten voor een huwelijk kunt gebruiken wanneer iemand van je familie of vrienden besluit om te trouwen. Heb je een mooie huwelijkswens gevonden of bedacht welke je wilt delen welke leuk zijn om een kaartje te sturen? Vul dan hieronder de tekst in.

Meer teksten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *