Felicitaties

Iemand feliciteren, op welke manier en met wat?
Een persoon feliciteren kan op alle mogelijke manieren. Persoonlijk de hand schudden maar kan ook via de post. Een grappige kaart met felicitaties versturen valt altijd in goede aarde. Fijn om te versturen maar ook leuk om te krijgen. Een verjaardagskaart of een kaartje sturen wanneer er een baby is geboren met de hartelijke felicitaties geeft de jarige of de persoon in kwestie een fijn gevoel.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Tekst

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Er wordt aan je gedacht en er is moeite voor je gedaan. Felicitaties overbrengen via een e-mail of WhatsApp is toch weer wat anders. Niet zo persoonlijk als een kaartje sturen. Een WhatsAppje sturen doe je eigenlijk wanneer je de jarige eigenlijk bent vergeten, of je kent deze niet zo heel erg goed. Dan kan een WhatsAppje toch fijn zijn om te krijgen. Maar wanneer je broer of zus jarig is dan is de keus voor een verjaardagskaart om de felicitaties (gefeliciteerd tekst) over te brengen veel persoonlijker. Bekijk hieronder meer over leuke felicitaties en cadeautips.

Felicitaties:

Cadeautje versturen met felicitaties.

Per post een cadeautje versturen met felicitaties is een prima alternatief voor het persoonlijk langs komen. Ook bloemen versturen aan iemand die zijn verjaardag of jubileum viert kan prima. Op deze manier laat je toch je belangstelling blijken voor de jarige en deze is blij met het cadeautje. Een chocoladetelegram is erg leuk om te ontvangen en zal bij vele gelegenheden gebruikt kunnen worden. De geboorte van een baby, een persoon die jarig is of een echtpaar die hun zilveren bruiloft viert. Deze felicitaties geven de personen een gevoel dat ze er toe doen.

Felicitaties
(Bron: Greetz)

Geboorte kind als felicitatie

Ben je niet zo dol om bij iemand op kraamvisite te gaan? Dan is het versturen van een passend geschenk om je felicitaties over te brengen wel zo handig. Beren en poppen doen het altijd goed om te feliciteren. Maar wat te denken van een mooie ballon laten bezorgen met een tekst erop zoals “I am a boy”.

Felicitatie spreuken bruiloft

Het huwelijk is een zeer belangrijke fase in het leven van een paar. Tijdens een bruiloft leven familie en vrienden mee en wensen het paar, op een mooie of grappige manier, het beste voor de toekomst. Hieronder enkele voorbeelden van zinnen of spreuken die daarbij gebruikt kunnen worden.

 • Proficiat voor vandaag, levendige wensen voor de toekomst!
 • Dat de magie van uw trouwdag slechts de start moge zijn van een lang en gelukkig leven samen.
 • Met de oprechte hoop dat de ster van genegenheid en liefde vanaf nu elke dag mag Schijnen op dit prachtige paar, een leven lang.
 • Proficiat aan de gelukkige bruidegom en mooie bruid.
  Dit is het begin van een vredig leven, gemaakt van liefde, begrip en medeleven.
 • Deze dag zal snel voorbijvliegen, maar morgen zullen jullie al snel beseffen wat een prachtig gebaar jullie gedaan hebben gedaan. Met grote vreugde wensen we jullie al het beste in de wereld.
 • Er wordt gezegd dat het huwelijk is het graf van de liefde. Misschien zal het voor sommigen zo zijn, maar we zijn er zeker van dat het bij jullie een heel ander verhaal zal zijn.

Meer felicitatie teksten voor een huwelijk

 • Het huwelijk zal altijd de belangrijkste ontdekkingsreis blijven die een mens kan maken.
 • Het huwelijk is geen doel maar een startpunt naar nieuwe horizonten van geluk.
 • Het huwelijk bestaat niet uit staren naar elkaar, maar uit samen in de dezelfde richting kijken.
 • Vandaag zijn twee harten verbonden door een draad die niemand kan breken.
 • RECEPT VAN DE DAG: Neem een dosis begrip … voeg een snufje van goede wil … gekruid met veel zoetheid en liefde aan toe. Kook met gezond verstand en eet ervan in alle rust.
 • Een huwelijk zal pas slagen als je steeds weer verliefd wordt op dezelfde persoon.
 • Maak vanaf nu al je mooie dromen waar. Sterker nog, maak ze samen waar.

Hopelijk werken een paar van deze zinnen inspirerend om het bruidspaar veel geluk toe te wens op misschien wel de belangrijkste dag in hun leven.

Meer spreuken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *