Huwelijk felicitatie spreuk

Iemand uit je omgeving gaat trouwen?
Wanneer iemand in je omgeving gaat trouwen, dan is dit altijd wel wat spannend. De ene is heel enthousiast voor de andere en misschien zelfs wat jaloers, de andere is dan net weer wat terughoudend en is absoluut niet jaloers en zou dit zelf niet doen. Wat je ook denkt van het huwelijk, uit beleefdheid feliciteer je het koppel toch. Je kan eventueel een mooi cadeau voor het koppel kopen, afhankelijk van hoe goed je ze kent natuurlijk. Maar op zijn minst bezorg je hen wel een kaartje met je gelukwensen hierop. Maar wat zeg je dan zoal tegen hen? Kom hieronder meer te weten over een huwelijk felicitatie spreuk.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Huwelijk

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Huwelijk felicitatie spreuk:

Enkele voorbeelden van een spreuk als felicitatie voor een huwelijk

  • Gefeliciteerd met je huwelijk, laat er nog vele jaren komen!
  • Je bent nu wel getrouwd, laat ons hopen dat je je het later niet berouwt. Hopelijk loopt het nooit fout, en word je samen gelukkig oud!
  • We wensen je veel geluk met je huwelijk, dat je altijd even gelukkig blijft als nu!
  • Proficiat, je verdient het echt om zo gelukkig te zijn en te bijven!

Dit zijn enkele voorbeelden van spreuken die je zou kunnen gebruiken op je kaartje bijvoorbeeld of een leuk tegeltje. Maar natuurlijk mag je ook andere spreuken gebruiken. Misschien ben je wel heel creatief en kan je er zelf een verzinnen, al dan niet gebaseerd op bestaande spreuken.

Wanneer je toch niet zo creatief zou zijn, en je vindt bovenstaande spreuken toch maar niets, dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op het internet. Daar staan er alvast nog honderden spreuken op het net die je kan gebruiken in dergelijke gevallen. Bekijk het dus zeker eens en maak het voor jezelf zo persoonlijk mogelijk en waarbij je jezelf toch nog goed voelt.

Huwelijk felicitatie spreuk
(Bron: Greetz)

Meer teksten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *