Spreuk 17 jaar

Spreuk 17 jaar, 17 jaar, geen speciale leeftijd? Bekijk hieronder meer leuke spreuken over 17 jaar en andere verjaardagsspreuken. Ook heb je de mogelijkheid om een mooi cadeau of een bos bloemen te bestellen.
Soms lijkt het wel alsof 17 jaar worden absoluut niet speciaal is. 16 jaar worden is natuurlijk wel speciaal, de volgende speciale leeftijd is dan 18 jaar. Maar 17 jaar ligt hier net tussen. Voor velen is het dan ook geen bijzondere verjaardag en willen ze dit eigenlijk ook niet speciaal gaan vieren. Toch is elke verjaardag het waard om gevierd te worden, dus niet enkel deze verjaardagen, maar echt elke verjaardag! Dit betekent dat een 17e verjaardag even veel gevierd mag gevierd worden als een 16e verjaardag! Bekijk hieronder enkele spreuken die gaan over een 17 jarige leeftijd. Ook heb je de mogelijkheid om zelf een spreuk toe te voegen aan deze pagina.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

17 jaar

17 jaar spreuken

Voorbeelden van spreuken voor een 17de verjaardag

  • 17 jaar, een jaar ouder dan je sweet 16, maar een jaar jonger dan je officiële volwassenheidsgrens. Geniet dus nog maar even van de officiële onvolwassenheid!
  • Je bent al 17 jaar! Wat gaat de tijd toch snel! Blijf nog maar even zo jong,zodat we nog even van jouw aanwezigheid kunnen genieten!
  • Hoera, je bent al 17 jaar bij ons! Dit moeten we vieren samen.
Spreuk 17 jaar
(Bron: Greetz.nl)
Spreuk 17 jaar
(Bron: Greetz)

Dit zijn natuurlijk nog veel meer spreuken die je zou kunnen gebruiken dan deze enkele voorbeelden. Meer voorbeelden kan je dan ook vinden op het internet bijvoorbeeld. Bekijk zelf eens op het internet welke spreuk je zelf goed vindt en welke je ook zelf zou willen gebruiken bij iemand anders. Veel succes gewenst!

Meer spreuken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *