Spreuk 25 jarig jubileum werk

Spreuk 25 jarig jubileum werk, alle informatie over leuke spreuken die gaan over iemand die 25 jaar in dienst is.
Wanneer je werknemers of collega’s hebt die 25 jaar aan het werk zijn: moet gevierd worden! Misschien ben je wel een werkgever en heb je werknemers onder jou staan die al verschillende jaren aan het werk zijn voor jou. Of misschien ben je geen werkgever, maar werk je samen met collega’s die er al jaren aan het werk zijn, dan mag dit gerust wat gevierd worden. Bijvoorbeeld wanneer je collega of werknemer al 25 jaar aan het werk is bij jou, dan is dit een hele prestatie die gerust gevierd mag worden onderling! Wanneer je van plan bent om een mooie 25 jaar spreuk te combineren met een passend cadeau dan kan je denken aan een leuk kaartje of een ander cadeau.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Tekst

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Spreuk 25 jarig jubileum werk:

Voorbeelden van spreuken 25 jarig jubileum werk.

  • Wat is het fijn met zo’n collega/werknemer als jij! Bedankt voor de 25 fantastische jaren.
  • We kennen elkaar nu al 25 jaar, die jaren zijn voorbij gevlogen.
  • We vieren vandaag samen dat jij het al 25 jaar bij ons volhoudt. Bedankt!
  • Ze hebben ons hierboven een fantastische werknemer/collega gestuurd die haar werk zeer goed doet, fijn is in de omgang, het hier al zoveel jaren volhoudt… Het gaat over jou! Bedankt hiervoor!
Spreuk 25 jarig jubileum werk
(Bron: Greetz)

Dit zijn al enkele voorbeelden van spreuken die je zou kunnen delen met je collega of je werknemer. Je kan dit op een kaartje plaatsen als spreuk, maar je kan dit ook op een taart laten schrijven bijvoorbeeld en allemaal samen opeten. Je kan hier zelf heel creatief in zijn! Het kan ook zijn wanneer een collega een jubileum viert dat hij/zij met pensioen gaat. Dan kan het ook leuk zijn om hierbij een passend kaartje te kopen of een ander mooi cadeau.

Meer spreuken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *