Spreuk 40 jaar in dienst

Al 40 jaar in dienst, vier het met een leuke 40 jaar in dienst spreuk!
40 jaar is tegenwoordig een behoorlijke tijd om in dienst te zijn. Een moment dus om iemand geheel in het zonnetje te zetten. Maak dan ook eens gebruik van een leuke spreek. Het wordt door iedereen leuk bevonden en geeft gelijk een leuke herinnering mee. Ga dus zelf aan de slag of gebruik deze inspiratie. Bekijk hieronder meer informatie over een 40 jaar in dienst spreuk en enkele leuke spreuken zijn ook terug te vinden. Tevens zijn er enkele afscheid spreuken van een collega weergegeven en heb je de mogelijkheid om een mooi cadeau te kopen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Tekst

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Spreuk 40 jaar in dienst:

Spreuk 40 jaar in dienst
(Bron: Greetz.nl)

40 jaar in dienst

Een spreuk kan je zelf bedenken, bijvoorbeeld een jubileum tekst of een andere mooie spreuk. Of gebruik je toch liever een bestaande spreuk van het internet? Het is allemaal mogelijk. Toch geven we graag de voorkeur aan een klein beentje eigen inspiratie. Het kost immers niet veel tijd en de spreuk wordt er vaak een stuk leuker op. Pak daarvoor gewoon een mooie pen en een A4tje.

Door het maken van een woorden web weet je al snel wie de persoon is. Mocht je diegene echter niet helemaal kennen, dan zijn er altijd directe collega’s die jouw meer informatie kunnen geven. Hoogstwaarschijnlijk heb je dan straks ook een leuke spreuk te pakken. Mocht je er niet uitkomen? Dan zijn hier alvast een paar leuke voorbeelden.

Iedere wijze uil, begon als uilskuiken

 

Al weer 40 jaar werkervaring

 

De jaren gaan snel als je het naar je zin hebt

Een mooie 40 jaar in dienst tekst toevoegen aan deze pagina, een correctie doorgeven of een vraag stellen? Reageer dan hieronder. Alvast bedankt!

Meer spreuken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *