Spreuk 40 jarig huwelijk

Spreuken voor een 40 jarig huwelijk.
Iemand is binnenkort al 40 jaar getrouwd. Een mooi feest staat al in de agenda en het cadeau is misschien ook al bekend. Echter is dit natuurlijk nooit af zonder hier een leuke spreuk aan toe te voegen. Maak deze dag speciaal en onvergetelijk door zelf een spreuk te maken of hier extra inspiratie uit te halen. Bekijk hieronder een mooi overzicht met spreuken die gaan over het 40 jarige huwelijk, ook heb je de mogelijkheid om zelf een mooie spreuk toe te voegen aan deze pagina, de pagina te delen met anderen en eventueel een mooi cadeau kopen voor het 40 jarige bruidspaar! Heel veel plezier met het vinden van een mooie spreuk en eventueel met een mooi cadeau! Bekijk hieronder meer over een spreuk 40 jarig huwelijk.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Huwelijk

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Spreuk 40 jarig huwelijk:

40 jarig getrouwd

Dat is natuurlijk een behoorlijke tijd. 40 jaar samen en dat wordt over het algemeen uitbundig gefeest. In een restaurant of feestzaak komen familie en vrienden samen om dit te vieren. In veel gevallen zal hierbij ook een speciaal moment zijn om de cadeaus te geven en wat is nu een cadeau zonder een kaart erbij te geven. Juist die kaart geest jou het moment om iets speciaals te doen. Denk bijvoorbeeld eens aan iets geheel anders. Zoals een spreuk op een tegeltje te laten drukken.

Echter wat is nu een leuke spreuk voor een stel dat al 40 jaar samen is? Hiervoor geven we als eerst een handige tip. Het is namelijk heel belangrijk om te weten of een spreuk ook bij iemand past. Meestal geldt, hoe beter je iemand kent, hoe meer inspiratie je hebt om een spreuk te bedenken of uit te kiezen. Ken je de mensen niet zo heel goed? Ook dan zijn er leuke idee├źn. Denk maar eens aan de volgende voorbeelden.

  • Een gelukkig huwelijk bestaat uit geven en nemen
  • Wat vandaag telt zijn niet de jaren in jullie leven, maar jullie leven in deze jaren
  • Wat jullie met de liefde hebben geplant, raakt al 40 jaar niet uitgebloeid
Spreuk 40 jarig huwelijk
(Bron: Greetz)

Meer spreuken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *