Spreuk 60 jaar verjaardag

Spreuken wanneer iemand 60 jaar wordt.
Een goede vriend of familielid wordt binnenkort 60 jaar! Dat moet natuurlijk uitbundig gevierd worden. Heb je dus al een leuk cadeautje gekocht? Maak deze dan zeker compleet met een leuke kaart. Echter moet dit natuurlijk niet een alledaagse kaart worden. Wat dacht je daarom van een spreuk? Om jouw vast op weg te helpen geven we leuke tips en voorbeelden die gebruikt kunnen worden. Bekijk hieronder enkele leuke spreuken die gaan over een 60 jarige verjaardag. Ook heb je de mogelijkheid om zelf een mooie spreuk toe te voegen aan deze pagina. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie spreuk en eventueel een mooi cadeau.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Verjaardag

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Spreuk 60 jaar verjaardag:

60 jaar oud, leuke spreuken op een rij.

Iemand wordt maar eenmaal in zijn leven 60 jaar en dat is dus een moment om een leuk feest te geven. Misschien heb je al een cadeautje voor hem of jaar gekocht. Toch hoort hier ook wel een kaart bij. Maak deze daarom uniek met een passende spreuk. Er zijn namelijk ontzettend veel mogelijkheden.

Een andere optie is om diezelfde spreuk op een kaartje of er iets geheel anders mee te doen. Het is dus hoog tijd om creatief aan de slag te gaan. Misschien heb je namelijk al een aantal leuk idee├źn of wil je graag nog wat extra hulp? Wat dacht je dan van de volgende mogelijkheden.

  • Je wordt niet oud, je neemt alleen maar toe in waarde
  • Verjaardagen zijn hartstikke gezond, hoe meer je hiervan hebt, des te langer jij leeft
  • Van harte gefeliciteerd en maak hier zeker een mooie dag. Je hebt overigens al vaak genoeg kunnen oefenen!
Spreuk 60 jaar verjaardag
(Bron: Greetz.nl)

Ga dus ook aan de slag en bedenk een leuke spreuk of maak gebruik van deze voorbeelden.

Meer spreuken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *