Spreuk 65 jaar man

Spreuk maken voor een 65 jarige man.
Ken jij een man die binnenkort 65 jaar wordt? Pak dan snel een schetsblok en een pen erbij want dit verjaardagscadeau kan je helemaal zelf maken. Een leuke spreuk bedenken kost immers helemaal niet veel tijd en is altijd leuk om te krijgen. Hoe dit moet en wat je er verder mee kan doen, vertellen we jouw allemaal. Bekijk hieronder meer over een leuke spreuk 65 jaar man, ook heb je de mogelijkheid om zelf een spreuk toe te voegen aan deze pagina en kan je iets leuks kopen voor de persoon die 65 jaar gaat worden. Bijvoorbeeld als afscheid van een collega, als afscheidscadeau maar ook voor zomaar! Heel veel plezier met het kopen van een mooi cadeau!

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Tekst

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Spreuk 65 jaar man:

Voor een 65 jarige man.

Zowel een familielid als iemand die je goed kent kan je verassen met een mooie eigen gemaakte spreuk. Het hoeft niet eens veel te kosten en alles is mogelijk! Dus hierbij vertellen we je hoe je zoiets maakt. Misschien ben je nog wel bekend met het woorden web. Een spinnenweb aan idee├źn die het maken van een spreuk straks eenvoudiger maakt. Schrijf op wie de persoon is, wat betekend hij voor je, zijn er misschien mooie herinneringen die jullie samen hebben beleefd.

Dit komt er allemaal kort en krachtig op te staan. Gebruik dit vervolgens als hulpje bij het maken van jouw spreuk. Hoogstwaarschijnlijk zal je een aantal versies maken. Het is hierbij handig om het soms even een dagje te laten wachten en er dan opnieuw naar te kijken. Op die manier kan je soms ook nog kleine veranderingen aanpassen. Uiteindelijk heb je dan een mooie spreuk voor op een kaart of een fotolijst. Hier zijn tenslotte nog een aantal voorbeelden.

  • Het gaat niet om je jaren van je leven, maar om het leven dat je in die jaren hebt gehad
  • 65 is gewoon 18 jaar met 47 jaar ervaring
  • 65 jaar jong!
Spreuk 65 jaar man
(Bron: Greetz)

Meer spreuken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *