Spreuk 65 jaar

Een mooie spreuk wanneer je 65 jaar oud wordt.
Wordt er iemand in jouw omgeving binnenkort 65 jaar? Dan is het alvast tijd om iets leuks te bedenken! Want we worden immers maar één keer zo oud. Een groot feest met familie en vrienden organiseren en daar hoort natuurlijk ook een cadeautje bij. Ten slotte moet dit afgemaakt worden en wat dacht je dan van een leuke spreuk? Of je het nu zelf bedenkt of er gewoon eentje pakt van het internet maakt niets uit. Want een spreuk is altijd kort en krachtig. Bekijk hieronder meer informatie over een spreuk 65 jaar, ook heb je de mogelijkheid om deze spreuken te delen en een mooi cadeau uit te zoeken, denk aan een persoonlijk cadeau.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Verjaardag

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Spreuk 65 jaar:

Spreuken bedenken.

We bedenken natuurlijk niet iedere dag een spreuk en juist daarom is dit een leuke uitdaging. Een spreuk maken voor een dierbare die binnenkort de leeftijd van 65 jaar mag bereiken. Het beloofd in ieder geval een mooie dag te worden. Alleen hoe maak je nu een passende spreuk. We geven hiervoor alvast een aantal tips voordat je zelf aan de slag gaat of er eentje uitkiest. Want het is allereerst van groot belang dat spreuk die jij kiest ook bij de persoon past.

Misschien ken je hem of haar wel heel erg goed en is dat geen enkel probleem. Of weet je nog niet voldoende over de persoon? Vraag het dan aan iemand die dicht bij hem of haar staat. Waarschijnlijk kom je al snel met ontzettend leuke inspiraties die tot mooie resultaten zullen leiden. Dan het is hoog tijd om een spreuk te bedenken. Wat dacht je hiervan.

Spreuk 65 jaar
(Bron: Greetz.nl)

In de bloei van dit leven, energiek en voor eeuwig jong!

Enkele verjaardag spreuken:

  • Zo’n mooie dag toegewenst als jij je maar kunt wensen.
  • Liever goed oud worden dan lang jong blijven.
  • Felicitaties willen wij je schenken, en een mooie dag om aan terug te denken.
  • De mooiste jaren van het leven beginnen elk jaar opnieuw.
  • Bij deze dag sta ik even stil omdat ik je met heel mijn hart het allerbeste wensen wil.
  • Hieper de Piep. Wij vergeten jouw verjaardag niet.
  • Een tekst van liefde op jouw verjaardag van jouw allerliefste. Ik denk het hele jaar aan je.. maar op je verjaardag nog eens extra! Gefeliciteerd.

Meer spreuken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *