Spreuk 75 jaar

Spreuk voor een 75e jaar. Leuke spreuken die gaan over iemand die 75 jaar wordt.
Ken jij iemand die binnenkort de leeftijd van 75 jaar heeft bereikt? Dan is het hoog tijd op diegene volop in het zonnetje te zetten. Een leuk cadeautje mag daarbij niet worden vergeten en in veel gevallen maken we dat compleet met een kaart. Maak hier daarom eens verandering in en kies voor een spreuk. Ze zijn namelijk zelf te maken en ook op internet vindt je veel voorbeelden.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Verjaardag

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

75 jaar spreuken en informatie

75 jaar oud.

Misschien had je al een leuk cadeau in gedachte. Dan is er dus nog best wat tijd over om een leuke spreuk voor diegene te bedenken. Of het nu een vriend of familielid is maakt daarbij niet uit. Want iedereen verdiend een beetje extra aandacht. Het enige wat je nog nodig hebt is een pen en kladblok.

Ga er goed voor zitten en maak als eerst gebruik van het welbekende woorden web. Want met de inspiratie die je hieruit haalt heb je straks binnen de kortste keren een leuke spreuk te pakken. Schrijf dus kort en krachtig in het woorden web wie de persoon voor jouw is en wat je met hem of haar meegemaakt hebt. Mocht je er echter toch niet uitkomen. Dan zijn hier nog een aantal leuke voorbeelden die je kan gebruiken.

  • Het is prachtig om er als 75 jarige uit te zien!
  • Weer een jaar aan ervaringen rijker!
  • Je bent niet oud, maar wel in waarde toegenomen
Spreuk 75 jaar
(Bron: Greetz)

Ga dus ook aan de slag en maak zelf zo’n mooie spreuk!

Meer spreuken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *