Spreuk gelukkig zijn

Spreuken over gelukkig zijn. Gelukkig zijn is een kunst.
Bijna iedereen heeft de wens om gelukkig te worden of te blijven. Voor sommige mensen is het eenvoudig om gelukkig te zijn, maar voor de meesten is het een kunst. In onze huidige maatschappij worden er steeds meer eisen aan de mens gesteld. Geld, spullen en status zijn voor velen enorm belangrijk. Sommige mensen worden daar ongelukkig van. Een goede spreuk voor deze mensen is: ‘Als je denkt dat alles tegenzit, denk dan opnieuw’. Kom hieronder meer te weten over een spreuk gelukkig zijn, ook heb je de mogelijkheid om voor iemand een mooi spreuk cadeau te kopen en om iemand veel geluk toe te wensen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Tekst

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Spreuk gelukkig zijn:

  • Spreuken en mooie zinnen over gelukkig zijn.

Als je niet gelukkig bent met je huidige succes raad ik je aan om deze spreuk eens goed in je hoofd te prenten: ‘Succes is niet de sleutel tot geluk. Geluk is de sleutel tot succes. Als je houdt van wat je doet, zal je succesvol zijn’.

Of je gelukkig bent, hangt voor een groot deel af van je eigen mindset. ‘Gelukkige mensen hebben niet altijd het beste van het beste. Ze maken het beste van wat ze hebben’. Volgens Cheng Yen ontstaat geluk namelijk niet door veel te hebben, maar door aan weinig genoeg te hebben.

Spreuk gelukkig zijn
(Bron: Greetz)

Spreuken gelukkig zijn:

  • Tot slot.

Als je al gelukkig bent, sta er dan eens bij stil hoe fijn dat is. Een bekend gezegde luidt immers: ‘Hoe gelukkiger men is, hoe minder aandacht men aan zijn geluk besteedt’. Tot slot nog een laatste spreuk als tip: Geloof in je geluk, dan krijg je het.

Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *