Spreuk gelukkige verjaardag

Spreuken gelukkige verjaardag. Een gelukkige verjaardag!
Hoe oud je ook bent, je verjaardag is meestal wel een moment om je leven te vieren. Als iemand jarig is, is het altijd leuk om een mooie spreuk, een bijzonder citaat of een leuk gezegde te gebruiken in de tekst van een kaartje of in een gedichtje. Een veelgebruikte tekst voor zo’n gelegenheid is: ‘Leeftijd is als wijn, hoe ouder hoe beter.’ Hieronder vind je nog meer voorbeelden van dit soort leuke spreuken. Bekijk hieronder meer over mooie zinnen en spreuken die gaan over een gelukkige verjaardag toewensen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Tekst

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Spreuk gelukkige verjaardag:

Mooie zinnen en spreuken.

Naast de standaard spreuken voor verjaardagen, zijn er ook een heleboel grappige uitspraken in omloop. Een daarvan is: ‘Verjaardagen zijn een manier van de natuur om te zeggen dat we meer taart moeten eten.’ Een ander grappig voorbeeld is: ‘Pas op! Brandgevaar! 72 kaarsen dit jaar.’ Want hoe ouder je wordt, hoe meer kaarsen je nodig hebt voor op je taart. Een dertiger die nog niet toe wil geven dat hij of zij de twintig gepasseerd is kan zeggen: ‘Ik ben 18 met 32 jaar ervaring’ (32 veranderen in de leeftijd van diegene).

  • Tot slot

Het is voor sommige mensen confronterend om weer een jaartje ouder te worden. Voor hen zijn er ook een paar wijsheden die een beetje verzachtend kunnen werken, zoals ‘Wijsheid komt met de jaren, net als de grijze haren.’ Als je nog niet toe bent aan grijze haren, kun je ze tegenwoordig gelukkig ook nog laten verven in een kleur die beter bij je past.

Spreuk gelukkige verjaardag
(Bron: Greetz.nl)

Meer verjaardagswensen

  • Zo’n mooie dag toegewenst als jij je maar kunt wensen.
  • Liever goed oud worden dan lang jong blijven.
  • Felicitaties willen wij je schenken, en een mooie dag om aan terug te denken.
  • De mooiste jaren van het leven beginnen elk jaar opnieuw.
  • Bij deze dag sta ik even stil omdat ik je met heel mijn hart het allerbeste wensen wil.
  • Hieper de Piep. Wij vergeten jouw verjaardag niet.

Een mooie tekst toevoegen aan deze pagina voor een verjaardag? Bijvoorbeeld om iemand te feliciteren? Reageer dan hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *