Spreuk liefdesverdriet

Liefdesverdriet kan ontzettend pijnlijk zijn. Soms kom je maar moeilijk over je crush of ex-geliefde heen. Het kan helpen om te denken aan het aloude ‘geen handvol maar een land vol’, maar voor de meeste mensen met liefdesverdriet is dit een cliché waar ze helemaal niets mee kunnen zolang het hartzeer duurt. Bekijk hieronder meer over een spreuk liefdesverdriet. Ook heb je de mogelijkheid om een leuke spreuk toe te voegen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Tekst

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Spreuken over liefdesverdriet

  • Spreuken en mooie zinnen over liefdesverdriet

Een spreuk die veel mensen met liefdesverdriet houvast geeft is: ‘Het is beter om een liefde te hebben verloren, dan om nooit een liefde te hebben gekend’. Mensen die een liefde zijn verloren hebben namelijk in ieder geval een tijdje kunnen ervaren hoe het is om geliefd te worden. Helaas is liefde ‘het mooiste dat je kunt krijgen en is het verlies ervan het meest pijnlijke’.

Een zin die ook niet veel hoop geeft aan mensen met een gebroken hart is: ‘Liefde is de moeilijkste puzzel die er is en bestaat toch maar uit twee stukjes’. Het is gewoonweg niet eenvoudig om iemand te vinden waarbij je goed past.

  • Tot slot

Volgens een Javaans gezegde kan liefde betoverend zijn, maar is die betovering soms helaas een illusie. Gelukkig bestaat er ook nog echte liefde, daar loop je soms toevallig tegenaan. Vooral als je er niet naar zoekt. Als je moeite hebt om je ex-geliefde los te laten, denk dan aan de zin: ‘Sommige mensen denken dat doorzetten en vasthouden ons sterker maakt, maar vaak is het loslaten dat ons sterker maakt’.

Zelf een leuke spreuk toevoegen aan deze pagina? Dat kan! Vul dan hieronder het formulier in. Wij danken je alvast!

Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *