Spreuk natuur

Veel mensen vinden het leuk om spreuken te lezen. Ze geven wijsheid en inspiratie, en ze zijn leuk om op een tegeltje of schilderijtje in je huis te hangen. Ook is het perfect om als cadeau te geven aan vrienden of familie. Ook spreuken die gaan over de natuur zijn altijd erg populair. Hieronder staan een paar van de leukste spreuken.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Tekst

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Natuur spreuken

Ik heb nog nooit zoveel goede ideeën gehad dan na een dag in de tuin werken van.
John Erskine. De buitenlucht doet iedereen goed. Het geeft inspiratie en maakt je hoofd leeg als je een drukke dag hebt gehad. Als je jezelf omringt met planten en bomen komt je wereld tot leven en zal je enorm veel goede en nieuwe ideeën krijgen.
Een leven zonder dromen is als een tuin zonder bloemen van G. Beese. Er zijn zoveel verschillende soorten bloemen, je kunt ze niet eens allemaal tellen. Sommige mensen zijn echte natuurliefhebbers en kennen allerlei soorten planten bij naam. Maar er is voor iedereen wel een bloem die ze aanspreekt. Ook zijn ze er in alle kleuren van de regenboog. Als je daar goed over nadenkt dan is het toch ongelofelijk op wat voor een prachtige wereld we eigenlijk leven.

Spreuk natuur
(Bron: Greetz)

Spreuk toevoegen aan deze pagina? Dat kan! Vul dan hieronder het formulier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *