Spreuk regen

Spreuken over regen. Het regent!
Als het regent zeggen sommige mensen dat er hemelwater naar beneden komt. Regen maakt sommige mensen een beetje droevig, terwijl het anderen een knus gevoel bezorgt. Regen is goed voor de plantjes en spoelt alle stoffige rommel van de straat. En als je geluk hebt schijnt de zon terwijl het regent en zie je een regenboog! Je raad het al, deze tekst gaat natuurlijk over spreekwoorden, gezegden en spreuken over de regen!

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Tekst

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Voorbeelden van regen spreuken

Mooie zinnen over de regen

  • ‘Januari zonder regen, is voor de boerenstand een zegen’ zei met vroeger weleens. En als het heel hard regent roept men graag uit dat het pijpenstelen regent. Wim Kan zei ooit: ‘Man en vrouw kunnen elkaar niet beter leren kennen dan wanneer zij samen kamperen in een klein tentje in de regen.’ In zo’n geval zijn een man en een vrouw natuurlijk gedwongen om voor langere tijd een klein oppervlak te delen. Dat kan heel plezier zijn, maar lijd al snel tot ergernis!
  • Na regen komt zonneschijn
  • Als je een hekel hebt aan regen, troost je dan, want na regen komt zonneschijn. Dat beweert men althans.
Spreuk regen
(Bron: Greetz)

Een mooie spreuk toevoegen aan deze pagina? Dat kan! Wanneer je een mooie spreuk hebt dat met regen te maken heeft dan kan je die delen met anderen door hieronder het formulier in te vullen. Leuke spreuken die gaan over regen zijn leuk voor op sociale media maar ook voor op producten, denk aan een kaartje.

Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *