Spreuk reis

Spreuken over reizen. De reis is belangrijker dan de bestemming.
Bij de een zit het reizen in het bloed, terwijl de ander liever thuisblijft. De uitspraak ‘de reis is belangrijker dan de bestemming’ slaat op het idee dat de dingen die je onderweg leert en de ervaringen die je op doet belangrijker zijn dan het doel waar je naartoe werkt. Kom hieronder meer te weten over een spreuk reis, kan je een mooie spreuk toevoegen aan deze pagina dat te maken heeft met reizen en heb je de mogelijkheid om een mooie spreuk toe te voegen aan deze pagina.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Tekst

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Overzicht met reis spreuken

  • Spreuken en citaten over reizen

Velen zien het leven als een reis. De Romeinse filosoof Seneca zei ooit: ‘Het hele leven is slechts een reis naar de dood.’ En hoe deprimerend dat ook klinkt, het is helaas wel waar. Dus maak zoveel mogelijk mooie reizen voordat het te laat is!

De meeste mensen gaan op reis om de wereld te zien. De schrijver Jan Gresshof zag dat anders en zei: ‘Ik ga niet op reis om de wereld te zien, doch om haar enige tijd niet te zien.’ Otto Weis zei: ‘Als je je vaderland wilt leren kennen, ga dan niet op vakantie in eigen land, maar vertrek eens naar het buitenland.’ Als je de plaats die je goed kent een tijdje niet ziet, gaat het je pas opvallen hoe die plaats eigenlijk is.

Spreuk reis
(Bron: Greetz)
  • Tot slot

Het leven is kort, dus het zou voor velen mooi zijn dat leven zoveel mogelijk te vullen met mooie ervaringen en reizen. En zoals John Steinback ooit al wist: ‘Een reis is als een mens: er zijn er geen twee hetzelfde.’

Voeg een mooie reisspreuk toe aan deze pagina door hieronder het formulier in te vullen. Bedankt! Welke tekst heb je gekozen?

Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *