Spreuk WC

Een leuke spreuk voor in het kleinste kamertje dan gaat iedereen met veel plezier naar de wc. Kom op deze pagina een mooi overzicht tegen met leuke wc spreuken, deze spreuken kunnen gedeeld worden en zijn overigens ook ontzettend leuk voor op een kaartje.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Tekst

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

WC (toilet) spreuken

Een spreuk in de wc is ten eerste vooral bedoelt als vermaak. Dat je tijdens het toiletbezoek ook nog een beetje kunt lachen. Daarnaast kan een spreuk ook helpen om bepaalde dingen op een grappige manier duidelijk te maken aan de toiletbezoeker. Soms helpt het als je een spreuk wc ophangt waarbij men nadrukkelijk aangeeft dat heren de bril omhoog moeten doen of als het toiletpapier op is dat je een nieuwe rol op moet hangen

Een paar voorbeelden van leuke spreuken wc zijn:

  • Denk niet bij het laatste vel wel na mij komt die redt het wel
  • In deze kamer waar geen vogel zingt laat ieder iets vallen wat geweldig stinkt
  • Na het plassen handen wassen
  • Toen pissen plassen werd is het gezeik begonnen

Dit zijn een paar bekende spreuken voor het kleinste kamertje. Een wc spreuk zorgt voor wat humor tijdens je bezoek aan het toilet. Aan gezien we er in ons leven best wel wat tijd doorbrengen is het wel zo leuk om een spreuk wc er op te hangen. Voor heren die bij ieder toiletbezoek weer vergeten om de bril omhoog te doen werkt een spreuk wc ook heel goed als een soort geheugensteuntje.

Meer spreuken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *