Spreuken 75ste verjaardag

Een spreuk voor iemands 75ste verjaardag.
Wanneer iemand zijn 75ste verjaardag viert, wil je natuurlijk wel speciaal aanpakken. Een leuk cadeautje en natuurlijk hoort daar ook een mooie kaart bij. Of ben je op zoek naar iets nieuws? Wacht dat je dan van een leuke spreuk in plaats van de kaart waarop we iemand feliciteren. Deze kan je namelijk ook erg leuk op een doek laten afdrukken en wat dacht je van een tegeltje. De welbekende kaart krijgt daarmee een nieuwe betekenis en wij helpen je graag op weg.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Verjaardag

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Spreuken 75ste verjaardag:

Het is al een behoorlijke leeftijd die is behaald. Een leuk feest waarbij vrienden en familie zijn uitgenodigd zal ook zeker plaatsvinden. Hoog tijd dus om hier iets nieuws mee te doen. Want een spreuk bedenken kost niet eens zoveel tijd en het valt altijd in de smaak. Pak er dus ook een pen en papier bij en ga zelf aan de slag.

Maak als eerst een aantal aantekeningen waarin je kort en krachtig beschrijft wie die persoon is. Misschien hebben jullie wel een hele leuke herinnering van het afgelopen jaar? Gewoon opschrijven! Want deze inspiratie zal goed van pas komen bij het bedenken van een leuke spreuk. Als je een aantal dingen hebt opgeschreven kan je echt beginnen. Om alvast in te komen kan je daarom ook naar andere spreuken kijken en deze doorlezen. Dat geeft immers al een goed beeld. Mocht je er echter nog niet helemaal uitkomen, gebruik dan zeker onze inspiratie.

  • Pas op, brandgevaar! Hier staan 75 kaarsjes aan!
  • Je wordt helemaal niet ouder, je wordt alleen maar beter
  • Je wordt niet ouder maar neemt in waarde toe
Spreuken 75ste verjaardag
(Bron: Greetz)

Een mooie 75 jaar tekst toevoegen aan deze pagina kan hieronder. Vond je het een leuk en nuttig artikel? Delen stellen we enorm op prijs.

Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *