Succes wensen

Leuke manieren om iemand succes te wensen!
Ben je op zoek naar leuke spreuken en zinnen om iemand succes te wensen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Er zijn tal van gelegenheden waarbij je iemand veel succes kunt wensen. Iemand kan bijvoorbeeld een verhuizing voor de boeg hebben, een nieuwe uitdaging in zijn of haar carrière aangaan of voor de eerste keer een poging doen om een rijbewijs te halen. Hieronder staan een aantal voorbeelden van hoe je iemand veel succes kunt wensen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Tekst

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Succes wensen:

1. ‘Veel succes bij deze nieuwe uitdaging. Ik heb er alle vertrouwen in dat het je gaat lukken! Volg je hart en ga ervoor!’

Dit is een goede succeswens voor iemand die zijn of droom achterna gaat. Je laat met deze wens weten dat je achter iemand staat en dat je denkt dat hij of zij een goede keuze heeft gemaakt. Als anderen vertrouwen in je hebben, kan dat je zelfvertrouwen een flinke boost geven!

2. ‘Succes bereik je niet met de lift. Je zult zelf alle treden moeten beklimmen. Maar ik geloof dat jij dat in je hebt, veel succes!’

Met deze spreuk geef je aan dat je geloof dat iemand succesvol kan worden, maar dat diegene daar wel wat moeite voor moet doen. Niemand wordt immers slapend rijk. Als je iets wil bereiken, dan zal je daarvoor wel moeite moeten doen. Voor niets komt de zon op. Met deze wens spreek je niet alleen je vertrouwen in de ander uit, maar herinner je hem of haar er ook aan dat hij of zij soms even door moet zetten om doelen te bereiken.

3. ‘Veel succes! Je kunt alleen maar falen door op te geven. Het gaat je vast lukken!’

Veel mensen zijn bang om te falen. Maar alleen als je opgeeft weet je zeker dat je gefaald hebt. Als je doorgaat heb je veel meer kans om je doel te bereiken.

4. ‘Het meervoud van lef is leven!’

Deze spreuk vonden we in een oude scheurkalender van Loesje. De spreuk geeft aan dat er wat lef voor nodig is om je leven zo in te delen als je zelf wilt. Als je besluit om je angsten opzij te zetten en vol te gaan voor je dromen, dan weet je zeker dat je leeft.

5. ‘Soms heb je zo’n droom waarvan je wakker ligt tot van die droom de werkelijkheid maakt!’

Succes wensen
(Bron: Greetz.nl)

Succes wensen

Good luck!
Iemand succes wensen doe je waarschijnlijk best vaak. Het kan zijn dat iemand begint aan een nieuwe baan. Wellicht gaat iemand wat spannends doen waardoor hij of zij een extra steuntje in de rug kan gebruiken. Zo zijn er tal van redenen op te noemen om iemand een hart onder de riem te steken in de vorm van een “succeswens”.

Succes in combinatie met een presentje
Een presentje in combinatie met een succeswens doet het altijd goed. Denk hierbij aan een bosje bloemen, een doosje bonbons of misschien wel een fles wijn. Op deze manier maak je je wens nog specialer. Stel dat je een ziek iemand succes wenst met revalideren dan is het leuk om een fruitmand te geven. Zo is er voor elke gelegenheid wel een passend iets te vinden. Jouw wens zou je op een kaartje kunnen schrijven en vast kunnen maken aan je cadeautje.

Zelf verzinnen of een kant en klare spreuk?
Bestaande spreuken zijn erg gemakkelijk te vinden op het internet. Leuker is het om zelf een spreuk te verzinnen of een persoonlijke tekst toe te voegen. Zo geef je de ontvanger het gevoel dat er extra moeite gedaan is voor hem of haar. Dat vinden ze meeste mensen erg fijn. Als je niet zo creatief bent is een bestaande spreuk natuurlijk ook prima.

Succes wensen, enkele voorbeelden:

Wat voorbeelden van spreuken

  • Ik wens je veel succes met het starten van je eerste kookles.
  • Succes met je eerste autorijles!
  • Ik steek jullie graag een hart onder de riem, alles komt goed want jullie zijn een topteam!
  • Beste mensen, er rest me niets anders dan jullie heel veel succes te wensen.
  • Liefje, een wens op een briefje, ik wens je succes en geluk, ga er voor en het kan niet meer stuk.

Voor elke gelegenheid is er wel een succes gerelateerde tekst te vinden. Erg moeilijk is het niet om zelf wat te verzinnen. Wees creatief en experimenteer met rijmwoorden. Zo kom je vanzelf uit op de tekst die het beste bij de situatie past. Verwerk de naam van de ontvanger in de tekst om het nog specialer te maken!

Wil je iemand op een simpele manier succes wensen en laten weten dat je aan hem of haar denkt? Een simpel appje is ook voldoende. Zo weet de ontvanger dat je interesse hebt in hetgeen wat hij of zij gaat doen of overkomen is. Interesse tonen is altijd belangrijk.

Een mooie spreuk toevoegen aan deze pagina? Vul dan hieronder het formulier in.

Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *