Verjaardag wensen

Hoe feliciteer je iemand met zijn of haar verjaardag?
Wil je iemand feliciteren met zijn of haar verjaardag, maar ben je de standaardwensen zoals ‘gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele jaren’ beu? In dit artikel geven we je vijf leuke alternatieven. Bekijk hieronder leuke verjaardag wensen en leuke tips voor het kopen van een verjaardagscadeau. Ook heb je de mogelijkheid om een mooie verjaardagswens of spreuk toe te voegen aan deze pagina.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Verjaardag

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Verjaardag wensen:

  • ‘Ik hoop dat je heel oud zult worden. Tot nu toe lukt dat al aardig.’

Let op! Deze zin kan voor sommigen een beetje hard aankomen, vooral wanneer iemand ervan baalt dat hij of zij een dagje ouder wordt. Gebruik deze wens dus niet voor je tante die er toch al van baalde dat ze zich nog twintig voelt, terwijl ze de vijftig ruimschoots is gepasseerd. In principe is deze wens hartstikke lief. Je hoopt dat iemand nog heel wat jaartjes meegaat, ondanks dat hij of zij misschien al een flink aantal jaren op onze aardkloot rondloopt.

  • ‘Jij wordt niet oud maar rijpt als wijn, hoe ouder je wordt hoe beter!’

Wijn wordt beter met de tijd. Je moet het laten rijpen voordat de smaak op zijn toppunt is. Oude wijn wordt daarom vaak voor veel meer geld verkocht dan een relatief jonge wijn. Sommige mensen zeggen dat mannen rijpen als wijn en vrouwen als melk. Daarmee bedoelen ze dat mannen alleen maar knapper worden als ze de tand des tijds doorstaan, terwijl vrouwen er alleen maar minder fris op zouden worden. Gelukkig is dat vaak niet waar. Toch kun je maar beter niet tegen een vrouw zeggen dat zij rijpt als melk.

  • ‘Ouder worden is eigenlijk best wel vernieuwend!’

Je zou zeggen dat het leven saaier wordt naarmate je langer leeft. Gelukkig is dat niet waar. Bij iedere levensfase horen weer nieuwe uitdagingen. Als je ervoor zorgt dat je steeds nieuwe dingen blijft leren en nieuwe uitdagingen aan blijft gaan, is het leven nooit saai, maar blijft het vernieuwend. Veel mensen zijn onzeker als ze nog jong zijn en gaan zichzelf met de tijd steeds meer accepteren. Ze komen er dan op later leeftijd achter dat ze helemaal goed zijn zoals ze zijn en dat zij er net zo mogen wezen als alle anderen.

  • ‘Als je last begint te krijgen van je rimpels, dan is het tijd voor zelfontplooiing!’

In onze maatschappij geeft jeugdigheid je status. Veel mensen denken dat ze mooi en jong moeten ogen om erbij te horen. Zij realiseren zich hierdoor niet dat je beter kunt zorgen dat je jezelf blijft ontwikkelen en dat je tevreden bent met jezelf, dan dat je naar de kliniek rent voor een botoxje.

Verjaardag wensen
(Bron: Greetz.nl)
  • ‘Vandaag is het jouw dag, maak er iets moois van!’

Met deze zin kun je de jarige op het hart drukken dat het echt zijn of haar dag is. Als je volwassen bent vier je je verjaardag niet altijd uitbundig, omdat je ook nog verplichtingen hebt. Toch is het fijn om op je verjaardag te doen waar jij blij van wordt, al is het maar door te kiezen wat er die avond op tafel wordt gezet.

Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *