Felicitatie geboorte tweeling

Zoals je weet kan het er in een groot gezin soms chaotisch aan toe gaan, maar het is tezelfdertijd een plaats van immens geluk. Een groot gezin kan een geplande keuze zijn, maar ook niet. Zo kan de geboorte van een tweeling een gebeurtenis zijn die de wereld van de ouders op zijn kop zet. Ze moeten direct heel wat mensen mobiliseren zoals broers en zussen, grootouders en misschien nog andere familieleden. Die kunnen bijdragen tot het geluk van de ouders die even moeten wennen aan dit intens avontuur. Als je denkt dat het vinden van de juiste uitdrukking en felicitaties een onmogelijke taak is, wanhoop niet. Er is hoop om de juiste woorden te vinden. Bekijk hieronder enkele teksten om de ouders te feliciteren met de geboorte van een tweeling.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Geboorte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Felicitatie geboorte tweeling teksten:

Je verwachtte aanvankelijk een baby maar het werden er twee. Het geluk is voor jullie en voor ons allemaal verdubbeld. Het wil ook zeggen, dubbele aandacht, dubbel werk, maar zeker ook een dubbel feest!

  • Gefeliciteerd!, met de tweeling die uw leven zal “verlichten”. Binnenkort zullen ze rond het huis lopen met hetzelfde hemdje, hetzelfde hoedje maar ook met dezelfde glimlach! De beste wensen.
  • Welkom (naam) en (naam! Lieve mama en papa, wees geduldig, vergeet ook niet dat je vanaf nu altijd twee identieke speelgoedjes, twee knuffels die even lang duren en later ook dubbel zakgeld zal moeten geven. We wensen jullie ook dubbele vreugde en geluk! Welkom (naam) en (NAAM)
  • Noteer deze datum goed! We willen niet dat een van de twee zal vergeten dat zijn broer
    ook verjaart. Alle gekheid op een stokje, deze speciale dag zul je nooit vergeten, hoewel die je leven grondig heeft veranderd. Een geboorte is een geschenk, en als het een dubbele geboorte is dan betekent dat ook dubbel geluk! Geniet van de vreugde van dit evenement … en nog veel WENSEN!
  • Dubbel zoveel luiers, babyvoeding, en natuurlijk ook dubbele wensen! De komst van een tweeling is altijd een buitengewone gebeurtenis. Jullie zijn dan ook buitengewone ouders. Gefeliciteerd!
  • Beste wensen aan de “dubbele” ouders. Maak je klaar voor een buitengewoon avontuur en geniet van deze spannende tijd!
  • Vanuit deze blijde gebeurtenis begint voor jullie op een lange reis, vol van verantwoordelijkheden en vreugden. Beschouw jezelf gelukkig, want in jullie geval zal de vreugde verdubbelen!
Felicitatie geboorte tweeling
(Bron: Greetz)

Het zal voor vrienden en familie zeker niet gemakkelijk zijn om de juiste woorden te vinden bij de geboorte van een tweeling. Hopelijk kunnen de tekstjes hierboven toch inspirerend werken.

Meer spreuken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *