Felicitatie man 60 jaar

“Wanneer iemand 60 jaar gaat worden wil je hem zo goed als mogelijk feliciteren!” Het is een belangrijke leeftijd. Iemand die 60 jaar wordt zal zeker blij zijn met iedere felicitatie en cadeaus die hij krijgt. De meeste mensen die 60 jaar worden organiseren wel een groot feest voor iedereen. Indien dat het geval is dien je zeker met een gepast cadeau op te proppen te komen. Indien dat niet zo is kun je zelf kiezen of je groot of klein uitpakt.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Verjaardag

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Felicitatie man 60 jaar.

De felicitatie van een 60 jarige man is een must do! Sowieso moet je hem op zijn minst even feliciteren met een mooie kaart. Nu is een handgeschreven kaart wel een beetje goedkoop. Als je het niet kan of wilt betalen geen probleem. Wanneer je wel wat meer geld wilt uitgeven zijn er heel veel mogelijkheden. Zo veel zelfs dat je bijna door de bomen het bos niet meer zou zien.

Gelukkig maar zijn er genoeg leuke cadeaus voor een 60 jarige te vinden. Bijvoorbeeld een goede fles wijn, waardebon voor bijvoorbeeld dagje ontspanning of meer persoonlijk cadeau. Jij weet zelf het beste wat degene leuk vind. Vind dan ook iets wat goed bij hem past!

Felicitatie man 60 jaar
(Bron: Greetz)

60 jaar tekst om te feliciteren.

Bedenk je goed dat het vooral gaat om de intentie. De 60 jarige job zal blij zijn met je cadeau en felicitatie sowieso. Het gaat vooral om het idee van het geven van een cadeau. De ander zal zeker blij zijn met je cadeau en jouw goede intenties zien. 60 Jaar is een hele hoge leeftijd om te worden.

Je realiseert je dan dat het leven over de helft is en dat het een kwestie van goed geluk is. Een ieder kan 100 of ouder worden in goede gezondheid, het is allemaal afhankelijk van ons lot. Gelukkig heb je met 60 jaar vaak nog vele gezonde en goede jaren te gaan! De man zal zeker blij dat jij hem feliciteert met zijn 60e verjaardag.

Meer spreuken en teksten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *