Spreuk 100 jarige

Een eeuw, welke spreuken zijn er voor iemand die een eeuw oud is of gaat worden?
Bekijk hieronder een groot overzicht met 100 jaar spreuken, ook heb je de mogelijkheid om een mooi cadeau voor de 100 jarige te kopen, bijvoorbeeld een prachtige bos bloemen als verrassing! Overigens ook erg leuk in combinatie met een spreuk 100 jarige. Hoewel de levensverwachting in Nederland al jaren stijgt, is 100 jaar oud worden nog steeds iets bijzonders. Voor mensen die 50 worden zijn er talloze leuke spreuken te vinden op het internet, maar voor 100-jarigen zijn er weinig spreuken. Hieronder een aantal leuke spreuken en zinnen om een 100-jarige een fijne verjaardag toe te wensen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Verjaardag

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Spreuk 100 jarige:

Meerdere eeuwen.

Iemand die een eeuw leeft, heeft in twee en soms zelfs drie verschillende eeuwen geleefd. Dat klinkt ontzettend lang, daarom zou je het ook anders uit kunnen drukken en iemand feliciteren met zijn of haar tien decennia. Voor een hele lieve honderdjarige jarige zou je de volgende spreuk kunnen gebruiken: ‘Jij ben vandaag alweer honderd jaren oud, ik vermoed dat dat komt door jouw hart van goud’.

Als je de levenservaring van iemand van een eeuw oud wilt benadrukken kun je zeggen: ‘Jij hebt alles al meegemaakt, behalve de dingen die in geen honderd jaar gebeuren’. Als men zegt dat iets in geen honderd jaar gebeurt, gaat men er namelijk van uit dat iets (vrijwel) nooit zal gebeuren.

Spreuk 100 jarige
(Bron: Greetz)

Verjaardag spreuken 100 jaar:

  • Liever goed oud worden dan lang jong blijven.
  • Gefeliciteerd met uw verjaardag!
  • Felicitaties willen wij je schenken, en een mooie dag om aan terug teĀ denken.
  • De mooiste jaren van het leven beginnen elk jaar opnieuw.
  • Je bent nu 100 geworden, wat een leeftijd, gefeliciteerd.
  • Bij deze dag sta ik even stil omdat ik je met heel mijn hart hetĀ allerbeste wensen wil.
  • Hieper de Piep. Wij vergeten jouw verjaardag niet.
  • Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag!

Tot slot.

Na honderd jaar op aarde mag je wel zeggen dat je jouw deel gedaan hebt. Maar het leven achter je ligt is veel langer dan het leven dat voor je ligt. Daarom kun je tegen een honderdjarige zeggen: ‘Ik wens dat je een heel mooi leven gehad hebt, en dat alle dagen die u nog zult meemaken ook prachtig zullen zijn.’

Meer spreuken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *