Felicitatie man auto

“Heeft een man een nieuwe auto en wil je hem daarmee feliciteren?” Logisch! Voor mannen is de aankoop van een auto namelijk een hele belangrijke gebeurtenis… Voor vrouwen is het vaker een must do. Mannen echter vinden het meestal helemaal geweldig om een nieuwe auto uit te kiezen en te kopen. Feliciteer hem daarom bij de aankoop van een nieuwe auto. Hij zal dat zeker waarderen omdat dit nou eenmaal heel erg belangrijk voor mannen is. Het is ook wel het speelgoed voor volwassen jongens. De meeste mannen zijn echt heel trots op hun auto. Het is hun vervoersmiddel wat bijdraagt aan de status en ze werken er vaak hard voor. Het is dan ook knap dat iemand een nieuwe auto kan kopen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Tekst

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Feliciteer een man met de aankoop van een auto.

Het kiezen van een nieuwe auto vinden mannen hartstikke leuk! In tegenstelling tot de meeste vrouwen die dit maar ingewikkeld en vervelend vinden. Mannen vinden het geweldig om een nieuwe auto te kunnen rijden. Ze vinden het kiezen van een auto een heel happening.

Vervolgens kunnen ze de auto op komen halen en bezitten ze over een nieuwe wagen. Dit vinden mannen pas echt cool. Vanaf nu zal degene in een betere auto rijden en deze is nog helemaal nieuw ook! Hij zal zijn auto misschien eerst even rustig inrijden of misschien wel meteen plankgas? Hopelijk niet want een ongeluk zit in een klein hoekje en dat zou zonde zijn van gloednieuwe auto.

Felicitatie man auto
(Bron: Greetz)

Feliciteren met een kaartje?

Feliciteer iemand met zijn nieuwe aanwinst met een kaartje of cadeau. Wanneer je iemand gewoon met een kaartje wilt feliciteren heb je duizenden leuke kaartjes. Misschien wil je wel meer geld besteden aan het cadeau? Je hebt dan heel mogelijkheden voor het kiezen van een leuk cadeau. Ga je er niet snel naar toe? Je kan je cadeau ook opsturen via de post of via een webwinkel.

Meer teksten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *