Felicitatie wensen zwangerschap

Het is een leuk idee om iemand te feliciteren met haar zwangerschap. Jouw oprechte woorden van aanmoediging zullen helpen om de aanstaande moeder door haar ups en down te helpen. Bekijk hieronder meer informatie en mooie wensen om iemand te feliciteren met de zwangerschap. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie felicitatie wens en eventueel een mooi geboortecadeau, denk aan een prachtig tegeltje om de kersverse ouders te feliciteren met de zwangerschap.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Tekst

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Felicitatie wensen zwangerschap:

 • Zwangerschap is de enige keer in jouw leven dat je verliefd wordt op iemand die je nog nooit ontmoet hebt. Gefeliciteerd!
 • Proficiat, je bent net ontslagen uit jouw baan als vrouw. Je bent voor de komende negen maanden stagiair voor jouw nieuwe baan als moeder.
 • De veranderingen in je lichaam duren slechts voor negen maanden, maar de schoonheid van het moederschap zul je voor de rest van je leven omarmen. Gefeliciteerd.
 • In de film van je leven is de zwangerschap het keerpunt waar het allemaal zal veranderen. Gefeliciteerd.
 • De bitterzoete pijn en ongemak zal allemaal de moeite waard als je na negen
  maanden je allermooiste geschenk zal krijgen.
Felicitatie wensen zwangerschap
(Bron: Greetz)

Meer zwangerschapsteksten

 • Gefeliciteerd met je zwangerschap. Weet je wat dit betekent? Nieuwe kleren, zwangerschapsverlof en veel verwennerij van de toekomstige vader. Laat je verwennen als een prinses in deze schattige fase van een nieuw begin van je leven als toekomstige mama.
 • Heb jij je ooit afgevraagd waarom een vrouw ooit zou willen zwanger zijn, ondanks de misselijkheid, stemmingswisselingen, driftbuien en hormonale schommelingen? Over enkele maanden zul je het magische antwoord zelf vinden. Gefeliciteerd
 • De gekste achtbaanrit ter wereld is toch niet in De Efteling, het zijn de eerste maanden van de zwangerschap. Veel succes en geniet van de talrijke bochten.
 • Je mag stoppen met het lezen van boeken over baby’s of trucjes om zwanger te raken. Gefeliciteerd.
 • Voor de komende negen maanden, zult u ronder en breder worden. Maar daarna zal je leven voor altijd mooier en gelukkiger zijn. Gefeliciteerd.

Van inspirerende citaten tot zoete toelichting en leuke grappen over een zwangerschap. Het zijn maar een paar ideeën om een leuke kaart te maken om de toekomstige moeder te ondersteunen.

Meer spreuken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *