Spreuk tegenslag

Soms zit het mee, soms zit het tegen. Bekijk hier spreuken over tegenslag.
Iedereen heeft weleens te maken gehad met tegenslagen. Er zijn veel spreuken die aangeven dat je van tegenslagen alleen maar sterker zult worden, zoals: ‘Tegenslag geeft nieuwe inzichten’ en ‘Als het leven je uitdaagt met tegenslagen, daag jezelf dan uit om sterker te worden’. Deze spreuken vertellen je dat je, indien je je schouders eronder zet, alleen maar sterker uit een nare periode zult komen. Kom in dit artikel meer te weten over een spreuk tegenslag, kan je een mooie spreuk toevoegen in dit artikel dat te maken heeft met tegenslag en kan je een mooi cadeau kopen voor iemand.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Tekst

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Spreuken over tegenslagen

Een bekende zin over tegenslagen is: ‘Blijf trouw aan jezelf, ondanks je tegenslagen’. Trouw blijven aan jezelf kan je enorm veel houvast bieden. Hoewel tegenslagen negatief zijn, zijn de meeste spreuken over tegenslag opbeurend. Zoals de spreuk: ‘Uit moeilijkheden ontstaan wonderen.’ Tegenslagen maken immers dat je creatief moet nadenken om tot een oplossing te komen.

Als het je eens tegenzit, denk dan eens aan de spreuk: ‘Tegenslag kan ons verder brengen, zoals een vlieger pas ontstijgt wanneer er wind is’.

Spreuk tegenslag
(Bron: Greetz.nl)

Tot slot

Wie dus tegenslagen kent, zal daarna alleen maar sterker worden. ‘Tegenslag is slechts een springplank naar het geluk’ volgens een oude spreuk. Sommige mensen hebben wat meer moeite met het overwinnen van tegenslagen. Zij kunnen daarvoor op een cursus gaan. Hopelijk treffen ze dag geen briefje aan op de deur van het cursusgebouw waarop staat geschreven: ‘De cursus omgaan met tegenslagen gaat vandaag helaas wederom niet door!’ Of misschien helpt dat ze juist, wie zal het zeggen?

Wil je een mooie tegenslag spreuk delen met anderen? Dan kan je hieronder het formulier invullen.

Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *