Spreuken quotes

Spreuken quotes. Wat is een quote?
Een quote, of in het Nederlands een citaat, is een weergave van iets wat iemand heeft gezegd. Het gaat hierbij dan om letterlijk overgenomen uitspraken. Van veel bekende wereldburgers zijn quotes bekend. Sommige quotes slaan op iedereen, andere quotes zijn vooral nuttig voor een bepaalde doelgroep. Kom in dit artikel meer te weten over de spreuken quotes.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:

Tekst

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Spreuken quotes:

Quotes voor leidinggevenden of zelfstandigen. Onderstaande quotes kunnen handig zijn voor leidinggevenden of (startende) zelfstandigen:

 1. Als er al een geheim voor succes is, dan is dat het vermogen om dingen te bekijken vanuit zowel het oogpunt van iemand anders als dat van zichzelf. (Henry Ford)
 2. De grootste fout die een baas kan maken, is niet te zeggen: ‘Goed gedaan’. (John Ashcroft)
 3. Aandelenkoersen fluctueren, de waarde van goederen fluctueert, waarom zouden wij dan verwachten dat winsten in een gelijkmatige lijn toenemen? (William G. Shenkir)
 4. Alles wat je verliest verdubbelt automatisch in waarde.(Mignon McLaughlin)
 5. De mooiste kunstwerken en de beste uitvindingen zijn bedacht door mensen die heel eigenwijs anders durfden te zijn. (Hein Pragt)
 6. Als de klant nee zegt, begint de verkoop. (Hans van Wijlandt)
 7. Als u faalt, bent u misschien teleurgesteld, maar u bent gedoemd als u het niet probeert.
  (Beverly Sills)
Spreuken quotes
(Bron: Greetz.nl)

Meer quotes

 1. Begin met goede mensen, stel de regels vast, communiceer met je personeel, motiveer hen en beloon hen. Als je al die dingen goed doet, kan het niet fout gaan. (Lee Iacocca)
 2. Adviseurs zijn mensen die van een heuvel omlaag komen om de gewonden af te schieten nadat de strijd gestreden is. (Doc Blakely)
 3.  Als er een manier is om het beter te doen, vind die dan. (Thomas A. Edison)
 4. Als iemand met ervaring iemand met geld ontmoet, zal degene met ervaring het geld krijgen, en degene met geld zal wat ervaring krijgen. (Leonard Lauder)
 5. Als iemand met ervaring iemand met geld ontmoet, zal degene met ervaring het geld krijgen, en degene met geld zal wat ervaring krijgen. (Leonard Lauder)
 6. Als ondernemers en managers elkaar begrijpen is er iets mis! (R. de Jonge)
 7. Als u iets gedaan wil krijgen, geef de klus aan iemand die het druk heeft. (Scott Parker)
 8. Doe alleen maar zaken met mensen van wie je weet dat hun woord evenveel waard is als een geschreven contract. Maak niettemin altijd een contract. (Gary Knight)
Quotes
(Bron: Greetz)
Een mooie quote toevoegen aan dit artikel? Reageer dan hieronder. Alvast bedankt voor het toevoegen van een tekst.
Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *